Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 2024

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 16:47 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 15:40

Reclamă

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie

CAptura AntenaSport Update

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update. cele mai tari știri sportive ale zilei de 25 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce se întâmplă cu Florinel Coman. După ce a marcat în poarta lui Sepsi, „Mbappe” s-a accidentat și a fost înlocuit cu David Miculescu.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 25 aprilie 2024

1. Panică la FCSB

Florinel Coman a ieșit accidentat din duelul cu Sepsi. „Mbappe” ar putea rata partida cu Farul, care o poate face pe FCSB campioană. Vestea îi dă emoții și lui Edi Iordănescu.

2. Hagi Jr, regretat de italieni

Reclamă

Fiorentina îl regretă pe Ianis Hagi. Italienii au făcut anunțul și l-au lăudat pe fiul „Regelui”: „A renăscut”, au spus despre Ianis, care n-a mai jucat titular din ianuarie.

3. Probleme pentru căpitan

De pe AS.ro afli motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț. Căpitanul giuleștenilor a privit de pe margine înfrângerea Rapidului cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Cota lui Halep

Cota Simonei Halep la câștigarea Roland Garros a crescut, după ce românca s-a retras de la Madrid. Românca e totuși a cincea favorită pe zgura de la Paris.

5. Bernie, dezvăluiri emoționante

Bernadette Szocs a dezvăluit care a fost momentul care i-a schimbat cariera. Bernie a amintit de victoria uriașă împotriva locului 2 mondial: „Cel mai important pas din viața mea”, a spus românca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și