Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 martie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2024, 17:14

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 martie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 25 martie! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a venit cu ultimele detalii înaintea amicalului spectaculos dintre România şi Columbia. Selecţionerul speră să îi facă fericiţi pe fanii tricolori care vor lua cu asalt stadionul din Madrid.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 25 martie

1. Edi Iordănescu e gata să dea lovitura împotriva Columbiei, naţională neînvinsă de doi ani: „Este cea mai în formă din lume!„. Meciul de senzaţie România – Columbia va putea fi urmărit marţi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. „Dopatele nu trebuie să primească wild-card„, este declaraţia Carolinei Wozniacki pe care Simona Halep nu a uitat-o. La revenirea în ţară, Halep i-a transmis un nou mesaj: „Dacă nu înţelege decizia TAS, să i se traducă!”

3. Pe AS.ro afli ce adversare au primit Bernadette Szocs şi Eliza Samara în turneul WTT Champions Incheon, care are premii totale de 300.000 de dolari.

Reclamă

4. Dan Alexa ştie cum poate rata Gigi Becali, din nou, titlul în Liga 1: „FCSB este principala contracandidată a FCSB-ului!

5. Dani Alves a plătit cauţiunea din un milion de euro şi iese din închisoare! Fostul star al Barcelonei a stat 14 luni şi 5 zile după gratii.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și