Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2024, 17:52 / Actualizat: 27 martie 2024, 19:25

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 26 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro găseşti toate detaliile despre meciul României cu Columbia, dar şi declaraţiile Soranei Cîrstea despre Simona Halep.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 26 martie 2024

1. Îl apără pe Ianis Hagi

Ciprian Marica îl apără pe Ianis Hagi, după ce fiul Regelui nu a prins decât 53 de minute în tricoul lui Alaves, în 2024. „Eu sunt pentru jucătorii care evoluează în campionate tari”, a spus Marica.

2. Obiectivul lui Drăguşin

Reclamă

Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: tricolorii nu concep să nu se califice în optimile europeanului din Germania.

3. Unde pleacă Edi

Pe as.ro, vezi declaraţiile lui Marian Aliuţă despre următoarea destinaţie a lui Edi Iordănescu, după EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

4. Colţescu riscă excluderea

Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui a apărut în stenogramele discuţiilor dintre Daniel Niculae şi Bocciu. „Am vorbit și cu Colţescu și a zis ‘dați, bă, cu ce vreți”, a dezvăluit Bocciu, în discuţiile cu Niculae.

5. Sorana, anunţ despre Simona

Sorana Cîrstea a anunţat că Simona Halep va ajunge la o formă excelentă în următoarele două săptămâni, când va evolua pe suprafaţa ei favorită, zgura.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și