Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iunie 2024

Publicat: 3 iunie 2024, 16:55 / Actualizat: 18 iunie 2024, 16:58

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update - 3 iunie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update - 3 iunie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 iunie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi cu mesaj le-a transmis Edi Iordănescu şefilor din FRF, dar şi ce a spus David Popovici despre participarea la Jocurile Olimpice.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update – 3 iunie 2024

1. EDI PUNE PRESIUNE

Edi Iordănescu a dat noi detalii despre negocierile cu Burleanu pentru prelungirea contractului. „Îmi doresc să rămân, dar nu depinde doar de mine”, a spus selecţionerul României.

2. POPOVICI, GATA SĂ SCRIE ISTORIE

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici e gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice. „Încerc să nu las presiunea să mă copleşească”, a anunţat fenomenul nataţiei. Popovici va participa la Campionatele Europene de la Belgrad, în perioada 17-23 iunie, LIVE în AntenaPLAY.

3. DRAMA LUI BOLONI

Tot pe AS.ro afli care este decizia luată de francezi după ce Boloni a retrogradat dramatic în Metz din League 1.

Reclamă

4. STANCIU, COPLEŞIT DE EMOŢII

Nicolae Stanciu a dezvăluit că a fost emoţionat în momentul în care Olimpiu Moruţan a ajuns în cantonamentul naţionalei. „Mi s-a rupt inima să îl văd în cârje„, a spus căpitanul României în exclusivitate pentru AntenaSport.

5. ANUNŢUL LUI MBAPPE

Kylian Mbappe l-a anunţat personal pe Emmanuel Macron că va merge la Real Madrid şi i-a spus şi când va fi făcut anunţul oficial.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și