Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 ianuarie 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 18:41 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 19:44

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce a decis Gigi Becali în privinţa lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB nu vrea să-l cedeze pe atacant în Liga 1.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 ianuarie 2024

1. Andrea Compagno, interzis în Liga 1

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Andrea Compagno, însă nu în Liga 1. Patronul de la FCSB vrea să „scape” de italian, din cauza salariului pe care acesta îl are.

2. Marius Şumudică, eşec dramatic

Reclamă

Marius Şumudică a pierdut dramatic duelul „de foc” cu Galatasaray, după ce Gaziantep a condus la pauză. „Am jucat bine”, a declarat antrenorul român, după ce echipa lui a ajuns la retrogradare.

3. Antonio Conte, gata să revină

Pe AS.ro afli şi cu ce echipă s-a înţeles Antonio Conte. Managerul italian e gata să revină în fotbal, după ce a fost demis de Tottenham, anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

4. Scene incredibile la Cupa Asiei

Jurnaliştii din Irak au sărit să-l bată pe selecţioner, după eliminarea naţionalei lor de la Cupa Asiei. În direct pe AntenaPLAY, Irak a fost eliminată dramatic de Iordania, după ce a primit două goluri în prelungiri.

5. Dramatism total în Cupa Africii pe Națiuni

Coasta de Fildeş s-a calificat în sferturile Cupei Africii, după un meci de infarct. Gazda turneului final a eliminat-o pe Senegal la penalty-uri şi a produs o surpriză de proporţii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și