Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2024, 17:23 / Actualizat: 13 mai 2024, 15:13

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update!

Captura AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 mai 2024 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici, vezi toate mesajele pentru ziua specială de 7 mai, când se împlinesc 38 de ani de la performanţa Stelei de la Sevilla. Tot de pe as.ro, afli toate detaliile despre posibila revenire a lui Mircea Lucescu la Rapid.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 7 mai 2024

1. Mesajul lui Gabi Balint de 7 mai

Gabi Balint a avut un mesaj special la 38 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni! „Am adus cupa cu Armata”, s-a amuzat cel care a marcat din penalty contra Barcelonei, la Sevilla.

2. Întâlnire Il Luce – Copos – Şucu

Reclamă

Mircea Lucescu, Dan Şucu şi George Copos pun la cale viitorul Rapidului. Il Luce a făcut un anunţ clar: „Nu iau nicio decizie până la 1 iunie”, a spus cel care le-a adus un titlu giuleştenilor, în 1999.

3. Băluţă, huiduit de olteni

Tot de pe as.ro, afli ce mesaj a avut Alexandru Băluţă pentru fanii Universităţii Craiova. Oltenii l-au înjurat pe fostul lor jucător în timpul meciului cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

4. Atac dur la Meme

Andrea Compagno a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Stoica. „Nu ştiu cine e acest personaj”, a spus fostul jucător al celor de la FCSB, ajuns între timp în China, la Tianjin Tiger.

5. Ovidiu şi Bernie, la JO

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice. Ei vor participa la Paris la proba de dublu mixt. În direct pe AntenaPLAY, ei au fost însă învinşi în sferturile Saudi Smash 2024.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și