Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 noiembrie 2023

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 16:40 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 17:39

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce prime au primit jucătorii naţionalei României de minifotbal, după succesul de la Campionatul Mondial. Alexandru Bourceanu a spus totul la AS.ro LIVE.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 9 noiembrie 2023

1. Reveniri importante la naţională

Florin Tănase şi Ionuţ Radu vor reveni la echipa naţională, pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Selecţionerul Edi Iordănescu va miza pe nu mai puţin de patru atacanţi, pentru a duce România la EURO 2024.

2. Prima pentru campionii mondiali

Reclamă

În direct la AS.ro LIVE, Alexandru Bourceanu a dezvăluit că jucătorii din naţionala României de minifotbal au încasat o primă de 1000 de euro. „Doar suntem campioni mondiali”, a spus Bourceanu.

3. Champion of Champions, în AntenaPLAY

Tot de pe as.ro, afli tabloul complet de la Champion of Champions 2023. Turneul exclusivist de snooker va fi live pe AntenaPLAY, în perioada 13-19 noiembrie. La start se vor afla nume mari, precum Ronnie O`Sullivan, John Higgins sau Judd Trump.

Reclamă 4 / 0/3

4. Transferul carierei pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin e la un pas de transferul carierei! Italienii au anunţat că fundaşul naţionalei e pe lista lui AC Milan! Genoa poate încasa o sumă colosală de pe urma transferului.

5. Andrea Compagno, refuzat de Rapid

Rapid a spus pas unui posibil transfer al lui Andrea Compagno. „Cristiano Bergodi nu şi-l doreşte”, a anunţat ferm Victor Angelescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și