Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 2024

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2024, 16:54 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 15:49

Reclamă

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 26 aprilie

Camelia Bălțoi îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 26 aprilie 2024 sunt pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe site-ul nostru, afli toate detaliile despre situaţia lui Daniel Niculae, dar şi despre posibilul transfer al lui Risto Radunovic la CFR Cluj.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 26 aprilie 2024

1. Nico, urmărit penal

Daniel Niculae e urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice. Preşedintele Rapidului a fost acuzat că a ajutat la introducerea acestora pe stadion. Nico l-ar fi susţinut moral şi material pe Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului.

2. Radunovic, spre CFR

Reclamă

Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj. Gigi Becali susţine că jucătorul poate ajunge în Gruia, în decembrie, atunci când îi expiră contractul.

3. Super-proiect la Dinamo

De pe as.ro, afli toate detaliile despre noul proiect de la Dinamo, în care vor fi implicaţi Ion Ţiriac, Mircea Lucescu şi Nicolae Badea.

Reclamă 4 / 0/3

4. Scenariu incredibil

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024. Sorin Cârţu susşţine că mijlocaşul Craiovei are probleme la un tendon şi a fost tratat pentru o leziune musculară.

5. Mutu, criticat dur

Panagiotis Tachtsidis este jucătorul care l-a criticat dur pe Adi Mutu, după ce Briliantul a părăsit-o pe CFR Cluj: „N-are caracter„, a spus fotbalistul de 33 de ani care şi-a anunţat şi plecarea de la CFR.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și