Închide meniul

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 10:24

Reclamă
Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: "Unde e VAR-ul?"

Lautaro Martinez şi coechipierii săi, după ce a înscris golul victoriei cu Chile, la Copa America 2024 / Profimedia

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică cu Chile, scor 1-0. Campioana mondială şi campioana en-titre a competiţiei a marcat unicul gol al partidei în minutul 88, prin Lautaro Martinez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuşita starului de la Inter a fost contestată de chilieni. Aceasta nu a fost însă singura partidă controversată de pe MetLife Stadium, arenă care va găzdui meciuri şi la Cupa Mondială din 2026.

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

Argentina a ajuns la 6 puncte în Grupa A, obţinând astfel calificarea în sferturile de finală ale competiţiei după doar două meciuri disputate. Victoria campioanei mondiale a fost contestată însă de Chile. În timpul meciului care a avut loc în New Jersey au avut loc mai multe faze controversate. „Unde este VAR-ul?”, au titrat cei de eldinamo.cl.

În prima repriză, Chile a cerut penalty pentru o intervenţie a lui Romero asupra lui Victor Davila. Mai mult, Chile a cerut şi cartonaşul roşu pentru fundaşul lui Tottenham, pentru lovitura aplicată lui Davila.

Tot în prima repriză, Chile a cerut o nouă eliminare. Intrarea lui Rodrigo de Paul asupra lui Suazo se putea lăsa cu o accidentare grabă, dar VAR-ul nu a intervenit. Nici Nico Gonzalez nu a fost avertizat pentru ţinerea sa care a fost comparată cu o intervenţie care aduce aminte mai mult de rugby.

Reclamă
Reclamă

Nici golul marcat de Lautaro Martinez în minutul 88 nu este lipsit de controverse. Minute bune, oficialii din cabina VAR au analizat faza, iar în cele din urmă golul a fost validat. Chile acuză însă că Lo Celso se afla în poziţie de offside, înainte ca balonul să ajungă al Martinez. Nici imaginile prezentate după validarea golului nu au lămurit situaţia.

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

Brazilia – Costa Rica 0-0. Naţionala de fotbal a Braziliei, una dintre favorite, a debutat cu stângul la Copa America, 0-0 cu Costa Rica, luni, la Los Angeles, într-un meci din Grupa D a turneului găzduit de Statele Unite.

Reclamă

Condusă de Vinicius, recent câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, Selecao şi-a creat mai multe ocazii de gol, însă nu a reuşit să marcheze, spre disperarea lui Neymar, accidentat, dar prezent în tribune pentru a-şi susţine colegii.

După un început bun de meci, Marquinhos a trimis mingea în plasă la lovitura liberă executată de Raphinha şi deviată de Rodrygo (30), însă golul a fost anulat după trei minute de analiză video, din cauza unui ofsaid de câţiva centimetri.

Brazilia a supus poarta costaricană la un asediu, dar din cele 11 şuturi trimise, doar trei au fost pe spaţiul porţii, Lucas Paqueta nimerind bara în minutul 63.

Portarul costarican Patrick Sequeira s-a remarcat la şutul lui Bruno Guimaraes (79), care a fost imprecis la ultima ocazie a meciului (90+2).

Costa Rica nu a avut niciun şut pe poartă.

Brazilia va juca în al doilea său meci din Grupa D contra Paraguayului, vineri, la Las Vegas.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Marius Şumudică ţinteşte prima victorie în Giuleşti! Duel „de foc” cu Dorinel Munteanu

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și