Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2024, 19:17 / Actualizat: 3 mai 2024, 0:13

Reclamă
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său

Profimedia

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său. Ryan Giggs a fost implicat într-un scandal uriaş după ce s-a aflat că avea o relaţia chiar cu soţia fratelui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul star de Manchester United a trecut peste scandalul din 2011, când s-a aflat că a fost, timp de 8 ani, amantul soţiei fratelui său.

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său

Ryan Giggs (50 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Zara Charles (36 de ani), un superb fotomodel din Manchester. Cei doi urmează să devină părinţi. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI RYAN GIGGS)

Presa engleză a scris despre relaţia solidă dintre cei doi. „Zara a fost alături de Ryan Giggs în perioada asta grea. Este o super-fată, iar el a fost foarte deschis în relaţia cu ea. Par puternici împreună”, susţin englezii de la The Sun.

În 2011, Ryan Giggs a fost în centrul unui scandal monstru cu fratele său. Fostul star al lui United a avut o relaţie de ani de zile cu fosta sa cumnată. Scandalul a ieşit la lumină în 2011, când actualul selecţioner al Ţării Galilor a recunoscut că s-a întâlnit pe ascuns cu cumnata lui. Rhordi şi Natasha au divorţat în 2013 şi au pus capăt unei căsnicii care a durat 10 ani.

Reclamă

Ryan Giggs, scandal monstru în miez de noapte! A fost arestat pentru violență domestică

În 2020, Ryan Giggs a fost arestat sub acuzații de violență domestică. Poliția ar fi fost chemată după o atenționare referitoare la un scandal în care au fost implicați Giggs și iubita sa, Kate Greville. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit în mod constant încă din 2017.

”O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită cu răni minore, dar nu a avut nevoie de tratament”, a fost declarația poliției generale din orașul Manchester, conform cotidianului britanic The Sun.

”Un bărbat de 46 de ani a fost arestat sub acuzații de atac asupra altei persoane”, mai notau englezii la acea vreme. Giggs a plătit cauțiunea cerută şi a plecat de la secția de poliție în ziua următoare.
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și