Închide meniul
Foto

Dezvăluirile milionarului devastat de două drame amoroase. O soție l-a părăsit pentru nașul de cununie, una pentru Cristi Borcea

Publicat: 9 mai 2024, 17:09

Reclamă
Dezvăluirile milionarului devastat de două drame amoroase. O soție l-a părăsit pentru nașul de cununie, una pentru Cristi Borcea

Dezvăluirile milionarului devastat de două drame amoroase

Cristian Boureanu, alături de Valentina Pelinel / Colaj Hepta

Acestea sunt dezvăluirile milionarului Cristian Boureanu, cel care a fost devastat de două drame amoroase. Omul de afaceri a vorbit despre divorţurilor care i-au marcat viaţa. Acesta a fost părăsit de soţii după evenimente incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a fost căsătorit între 2007 şi 2014 cu Valentina Pelinel, dar fostul model a divorţat de el pentru a fi alături de fostul patron al lui Dinamo. Era a doua căsnicie care i se „destrăma” cunoscutului milionar din România. Prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie, cu care avea o relaţie.

Dezvăluirile milionarului devastat de două drame amoroase

Cristian Boureanu nu îi poartă pică lui Cristi Borcea, cel care are acum trei copii cu Valentina Pelinel. A şi anunţat că se întâlneşte des cu „Leonidas”.

Cu Cristi mă văd destul de des, el la sală, eu la saună, ce să fac? Cu Valentina nici măcar nu aveam copii, am mai avut eu o iubire în liceu de care m-am despărțit și am plâns ani de zile amândoi, dar aia e secretă, nu povestesc.

Eu m-am trezit noaptea plângând și i-am spus (n.r. i-a spus Valentinei faptul că a visat că avea o relație cu Cristi Borcea), după care mi-am cerut scuze, dar ei aveau o relație deja. Eu cred că noi avem niște instincte foarte bune dacă le ascultăm. Nici prin cap nu-mi trecea. Noi uităm cât de multe lucruri simțim„, a declarat Cristian Boureanu la emisiunea Xtra Night Show, citat de viva.ro.

Reclamă

Cunoscutul milionar a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când ea nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu. S-a ajuns la divorţ.

Cristian Boureanu: „Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele!”

Cu Sebastian eram prieten foarte bun, aveam pasiuni comune, aveam chiar și businessuri, era și nașul nostru, dar am rămas prieteni și acum. După ani de zile, pentru Ioana am început să discutăm și să ne înțelegem. Am mai învățat în timp că oamenii nu sunt proprietate, nu-i putem ține cu forța, eu cred în libertatea omului de a decide. Nu mi-a fost la fel de ușor atunci, dar nu m-am gândit să mă sinucid.

Cea mai mare luptă a fost până în momentul în care am renunțat pur și simplu. Cred că m-am cam împăcat și cu mine în principiu, nu cred că mai sunt multe lucruri. Unul dintre cele mai mari păcate ale spovedaniei este să te învinuiești în continuare pentru păcatele pe care le-ai mărturisit. Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele, când se întâmplă lucruri grele și toți te abandonează„, a mai spus milionarul român.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu a împlinit 51 de ani în luna decembrie. În ultimii ani s-a iubit cu mai multe românce de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu Laura Dincă şi chiar au fost la un pas să se căsătorească. După despărţirea care a luat prin surprindere pe toată lumea a avut o relaţie şi cu Cristina Belciu, cea care este supranumită „Monica Bellucci de România”. Nici de această dată nu a avut mai mult succes.

În vara anului trecut au apărut informaţii că s-ar iubi cu Laura Romanică, o tânără din Republica Moldova. Aceasta a absolvit Dreptul penal şi este de o frumuseţe răvăşitoare.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Citește și