Închide meniul

„Face patronul schimbările, dar..” Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 22:05

Reclamă
„Face patronul schimbările, dar.. Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB!

Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB

Colaj cu Răzvan Lucescu și Elias Charalambous / Profimedia

Răzvan Lucescu a lansat un val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB! Antrenorul care a câștigat campionatul cu PAOK s-a arătat impresionat de tehnicianul cipriot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia după ce PAOK a învins-o pe rivala locală Aris, cu scorul de 2-1. Meciurile din campionatul elen se văd LIVE în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB

Răzvan Lucescu este de părere că Elias Charalambous are un rol important la FCSB, chiar dacă Gigi Becali face schimbările.

Antrenorul lui PAOK a spus că cipriotul a adus un echilibru în vestiarul roș-albaștrilor și că a știut să gestioneze situația de la echipă.

„Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbările, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Reclamă
Reclamă

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Reclamă

Asta s-a întâmplat și cu Italia când a câștigat Campionatul European. Nu era cea mai bună echipă, dar toată lumea o susținea. Nu au intrat cu o presiune deosebită, au intrat mai uniți, mai puternici.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar puntea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accientări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

Până la turneul final din Germania, România va disputa două partide amicale, cu Bulgaria şi cu Liechtenstein. Duelul „tricolorilor” cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, pe 7 iunie.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și