Închide meniul

Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 21:12

Reclamă
Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă

Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid a primit o ofertă din Bundesliga, pentru un titular. Ermal Krasniqi ar putea să plece de la formaţia giuleşteană, la finalul sezonului, fiind dorit de Werder Bremen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi a fost transferat de Rapid la începutul anului, de la CFR Cluj. Giuleştenii i-au plătit lui Neluţu Varga suma de un milion de euro, în schimbul mijlocaşului kosovar.

Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular

Conform fanatik.ro, Ermal Krasniqi este la mare căutare, iar germanii de la Werder Bremen au pus ochii pe el. Kosovarul este foarte aproape să se despartă de giuleşteni, după doar o jumătate de sezon petrecută la formaţia de sub Grant.

Dan Şucu e dispus să renunţe la mijlocaşul kosovar, dacă va primi suma de trei milioane de euro în schimbul său. De asemenea, Rapid vrea să păstreze şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Ermal Krasniqi.

Werder Bremen ocupă locul zece în acest moment, în Bundesliga, cu 37 de puncte, acumulate după 31 de meciuri disputate.

Reclamă

Ermal Krasniqi a fost extrem de nemulţumit la ultimul meci al Rapidului, cu Farul, în momentul în care a fost schimbat de Bogdan Lobonţ. Mijlocaşul a făcut un gest nervos imediat după ce a ieşit de pe teren.

Krasniqi a bifat 13 meciuri la Rapid, de la transferul său din ianuarie. Mijlocaşul de 25 de ani a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere trei pase decisive.

Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Ilie Dumitrescu a avut o reacție furibundă, după gestul făcut de Ermal Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț, în duelul dintre Farul și Rapid. Fostul internațional român l-a taxat pe mijlocașul kosovar pentru ieșirea pe care a avut-o în timpul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mister” susține că Krasniqi ar fi putut purta o discuție cu Lobonț după meci, fără a avea o astfel de reacție în timpul partidei. Ilie Dumitrescu a mai amintit și de faptul că și marilor jucători li se întâmplă să fie schimbați în timpul unui meci, însă reacțiile lor nu trebuie să fie luate drept exemplu.

Eu îmi pun altă întrebare. Avem foarte multe imagini când era Bergodi pe bancă. I-a făcut așa lui Bergodi? Și a fost schimbat de multe ori la pauză sau în minutul 60. Nu a făcut niciun gest. De ce face gestul ăsta?

Poți să ai o discuție cu antrenorul a doua zi, în seara aia, dar să nu faci asta. Și pe banca a continuat să facă. L-am văzut pe Vinicius că era supărat că l-a scos în ultimele minute cu Barcelona.

Cum o să se simtă Lobonț care va mai lucra cu el? O să rămână ca antrenor de portari. De-asta a spus la final că nu joacă nicio șansă. El va rămâne în vestiar. Așa îl tratezi? Așa îi faci?”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și