Închide meniul

Uluitoarea poveste a româncei care este campioană mondială la dans sportiv, jucătoare de tenis şi masterandă la Harvard

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 7:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Uluitoarea poveste a româncei care este campioană mondială la dans sportiv, jucătoare de tenis şi masterandă la Harvard

Facebook Eszter Pap via Arhivă personală

Eszter Pap

Eszter Pap a câştigat titlul mondial în urmă cu 7 ani, ceea ce a fost o premieră pentru o dansatoare din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra face şi tenis de performanţă şi este o elevă eminentă. În 2015, Eszter a fost admisă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar în 2018 a luat licenţa cu nota 10. Ulterior, tânăra a fost primită la masterat la Harvard Business.

E foarte greu să intri la Harvard. Pentru a fi primită să învăţ acolo a trebuit să prezint notele mele de la fiecare examen de la facultatea din România, după care am avut de redactat o scrisoare motivaţională. Am avut şi un interviu în cadrul căruia mi-au fost puse foarte multe întrebări pentru a-mi fi testate abilităţile şi cunoştinţele economice şi manageriale. Asta pentru că, aşa cum spun cei din conducerea Universităţii Harvard, ei caută doar studenţi cărora să le ofere un drum, o cale, pentru a deveni lideri mondiali“, a explicat Eszter, conform Adevărul.

"Pentru a studia la Harvard nu eram nevoită să stau în permanenţă în America, astfel că am posibilitatea de a mă concentra şi pe performanţele mele sportive. Cei de la universitate mi-au oferit acces la platforma lor, unde cei mai buni profesori din lume ţin cursuri online pentru masteranzii care au ales acest sistem.   Am avut examene grele în fiecare săptămână şi am primit şi foarte multe proiecte de făcut pentru cele mai mari companii din lume – Google, Facebook şi Amazon. Asta e cea mai mare provocare pentru mine. M-a impresionat în mod special şi calitatea predării, aşa cum impresionantă este şi oferta lor.   Oricum, după ce va trece pandemia, vreau să urmez şi cursurile la zi la Harvard, şi sper că în curând se va întâmpla asta“, a mai spus Eszter. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și