Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, „trădat” de unul dintre colegii săi portughezi: „Când el nu e, jucăm mai mult ca o echipă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 17:51

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, „trădat de unul dintre colegii săi portughezi: „Când el nu e, jucăm mai mult ca o echipă

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026

Cristiano Ronaldo, în tricoul Portugaliei / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost „trădat” de unul dintre colegii săi portughezi. Jose Fonte, fundașul de 38 de ani de la Lille, n-a prins lotul pentru Campionatul Mondial, dar a urmărit cu mare atenție toate meciurile disputate de naționala sa în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a fost rezervă în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Cupei Mondiale, iar decizia selecționerului Fernando Santos a atras o mulțime de reacții.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, „trădat” de unul dintre colegii săi portughezi

În presa din Portugalia s-a zvonit inclusiv că Cristiano Ronaldo ar fi amenințat că pleacă din cantonamentul naționalei după ce a prins numai 15 minute în meciul cu Elveția. Între timp, scenariul respectiv a fost dezmințit de Federația Portugheză de Fotbal.

Jose Fonte și-a exprimat opinia în legătură cu faptul că CR7 a fost lăsat pe bancă de Fernando Santos în partida din optimile Mondialului.

Stoperul cu 50 de selecții la naționala lusitană este de părere că echipa este mult mai unită atunci când Cristiano Ronaldo nu joacă.

Reclamă

„Portugalia are calitatea să facă asta în fiecare meci, dar trebuie să fim sinceri, simpla lui prezență pe teren îi face pe jucătorii de la națională mai puțin conștienți și, automat, trebuie să joace pentru el și să-i dea mereu mingea.

Când el nu este, Portugalia joacă mai mult ca o echipă, iar asta s-a văzut cu Elveția. Au jucat mai fluid, fără un punct central, toți au contribuit și a fost frumos de urmărit”, a declarat Jose Fonte, potrivit A Bola.

Fernando Santos a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo când l-a anunţat că va fi rezervă în Portugalia – Elveția 6-1

Fernando Santos nu s-a ascuns şi a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo, înaintea meciului Portugalia – Elveţia, scor 6-1, când l-a anunţat că va fi rezervă. Selecţionerul lusitanilor neagă că CR7 şi-ar fi dorit să părăsească lotul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Santos a recunoscut că vestea nu i-a picat deloc bine atacantului de 37 de ani, care este cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Portugaliei.

Selecţionerul în vârstă de 68 de ani a cerut să se înceteze orice speculaţii în legătură cu căpitanul lui. Cristiano Ronaldo poate reveni în primul 11 în duelul Maroc – Portugalia, din optimile de finală ale CM 2022. Partida va fi mâine, de la ora 17:00.

Nu mi-a spus niciodată că va părăsi lotul Portugaliei. Nu mi-a spus. Trebuie să vezi cum este atitudinea lui. A sărbătorit golurile alături de colegii săi, a mulțumit suporterilor…

Eu am avut o conversație cu Cristiano Ronaldo. Am vorbit despre echipă. Asta se întâmpla înainte de meciul cu Elveţia şi urma să îi spun de ce va fi rezervă. I-am spus că nu am de gând să încep cu el în optimile de finală. Nu a fost mulțumit de conversație, așa cum era normal. Dar a fost o conversație normală, în care fiecare și-a spus punctul de vedere. O conversație normală.

Când un jucător este căpitanul Portugaliei și începe pe bancă, e normal să nu fie fericit. Când i-am spus că nu va juca titular, m-a întrebat dacă este o idee bună. Bineînțeles că nu era fericit. Dar vă asigur că nu a vrut niciodată să părăsească echipa.

Nu mi-a spus niciodată că vrea să plece. Este timpul să termini asta și să te oprești (n.r. s-a adresat jurnalistului care l-a întrebat despre incident). La meciul împotriva Elveţiei a ieșit din vestiar, s-a încălzit, a alergat pentru a sărbători golurile alături de colegii săi. Și-a sunat colegii să le mulțumească pentru efortul depus… dar a ieșit că a plecat singur. Să-l lăsăm pe Cristiano Ronaldo în pace„, a spus Fernando Santos la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și