Închide meniul

CM 2022 | Elveția – Camerun 1-0. Debut perfect pentru viitoarea adversară a României! Embolo, eroul elvețienilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 13:56 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 17:50

CM 2022 | Elveția – Camerun 1-0. Debut perfect pentru viitoarea adversară a României! Embolo, eroul elvețienilor

Breel Embolo a marcat golul victoriei pentru Elveția, în partida cu Camerun

Breel Embolo a marcat golul victoriei pentru Elveția, în partida cu Camerun / Profimedia

CM 2022 | Elveția – Camerun 1-0. Debut perfect la Cupa Mondială din Qatar pentru viitoarea adversară a României! Breel Embolo a marcat unicul gol al meciului și a devenit eroul elvețienilor. Naționala României se află în grupa preliminară de la EURO 2024 cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveția și Camerun se află în grupa G de la Campionatul Mondial, alături de Brazilia și Serbia.

CM 2022 | Elveția – Camerun 1-0. Debut perfect pentru viitoarea adversară a României!

FINAL. Elveția – Camerun 1-0. Naționala Elveției a debutat cu dreptul la Cupa Mondială din Qatar. Breel Embolo a marcat golul victoriei în minutul 48, din pasa lui Xherdan Shaqiri.

Min 67. Ocazie uriașă ratată de Ruben Vargas! Atacantul Elveției a rămas singur cu Onana, dar portarul camerunez a intervenit miraculos și a respins în corner.

Min 48. GOOOL Elveția! Breel Embolo a deschis scorul, cu un șut din fața porții, după o pasă oferită de Xherdan Shaqiri. Atacantul elvețian, născut în Camerun, nu s-a bucurat după gol.

Reclamă

Min 45+1. Elveția dă replica în finalul primei reprize. Akanji trimite cu capul pe lângă poartă, după o centrare excelentă.

Min 14. Choupo-Moting scapă pe contraatac și finalizează cu șut, dar Sommer este din nou pe fază și își salvează echipa.

Min 10. Ocazie mare pentru Camerun! Bryan Mbeumo intră în careu și șutează, dar Sommer se află la post și respinge. Mingea a ricoșat cu noroc la Ekambi, care a trimis mult peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul!

Echipele de start:

Elveția: Sommer – Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez – Freuler, Xhaka – Shaqiri, Sow, Vargas – Embolo

Camerun: Onana – Fai, Castelletto, N’Koulou, Tolo – Oum Gouet – Hongla, Anguissa – Mbeumo, Choupo-Moting, Ekambi

Lotul Elveției pentru Cupa Mondială:

Lotul Camerunului pentru Cupa Mondială:

Reclamă

Scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar

Au fost scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar. Selecționerul Rigobert Song a avut mari probleme în pronunțarea numelor jucătorilor, iar conferința de presă a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

Ceea ce trebuia să fie o prezentare obișnuită s-a transformat într-o scenă incredibilă, în momentul în care Rigobert Song a început să citească numele fotbaliștilor convocați la Mondial.

Fostul fundaș central de la Liverpool și West Ham, instalat la cârma Camerunului în martie, s-a chinuit să pronunțe numele unor jucători și a fost corectat de jurnaliștii prezenți în sala de conferințe.

Cele mai mari dificultăți le-a avut când l-a prezentat pe Souaibou Marou, jucător care evoluează la Coton Sport FC, în țara natală. Song l-a numit „Souaidabou”, iar reporterii au intervenit imediat și l-au corectat.

Selecționerul Camerunului s-a făcut de râs la conferința de presă

Potrivit Daily Mail, greșelile au continuat să apară de-a lungul conferinței, iar la un moment dat asistentul său a venit să-i arate cu degetul, pe listă, numele jucătorilor.

În presa internațională s-a scris că nu Rigobert Song ar fi fost cel care a realizat selecția jucătorilor, pentru Cupa Mondială din Qatar, ci Samuel Eto’o, fostul mare atacant care în prezent ocupă postul de președinte al Federației de Fotbal din Camerun.

Camerun se află în grupa G la Campionatul Mondial, alături de Elveția, Serbia și Brazilia.

Samuel Eto’o a făcut un anunț răsunător înaintea turneului din Qatar. Președintele Federației din Camerun crede că naționala sa poate chiar să câștige marele trofeu.

„Africa a avut mereu potențialul de a avea succes la Cupa Mondială, dar nu am arătat de fiecare dată cel mai bine. De-a lungul anilor, Africa a acumulat tot mai multă experiență.

Acum, cred că suntem gata nu numai să participăm la Cupa Mondială, ci și să o câștigăm. Camerun va câștiga Cupa Mondială după o finală cu Maroc”, a spus, recent, Samuel Eto’o, pentru ESPN.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și