Închide meniul
VIDEO

Scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar! Selecționerul s-a încurcat în numele jucătorilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 21:44

Scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar! Selecționerul s-a încurcat în numele jucătorilor

Selecționerul Camerunului s-a făcut de râs la conferința de presă

Selecționerul Camerunului s-a făcut de râs la conferința de presă / Twitter

Au fost scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar. Selecționerul Rigobert Song a avut mari probleme în pronunțarea numelor jucătorilor, iar conferința de presă a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerun a anunțat lista finală cu jucătorii convocați pentru Campionatul Mondial din această iarnă. Turneul final din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Scene uluitoare la prezentarea lotului Camerunului, pentru Cupa Mondială din Qatar

Ceea ce trebuia să fie o prezentare obișnuită s-a transformat într-o scenă incredibilă, în momentul în care Rigobert Song a început să citească numele fotbaliștilor convocați la Mondial.

Fostul fundaș central de la Liverpool și West Ham, instalat la cârma Camerunului în martie, s-a chinuit să pronunțe numele unor jucători și a fost corectat de jurnaliștii prezenți în sala de conferințe.

Cele mai mari dificultăți le-a avut când l-a prezentat pe Souaibou Marou, jucător care evoluează la Coton Sport FC, în țara natală. Song l-a numit „Souaidabou”, iar reporterii au intervenit imediat și l-au corectat.

Reclamă

Selecționerul Camerunului s-a făcut de râs la conferința de presă

Potrivit Daily Mail, greșelile au continuat să apară de-a lungul conferinței, iar la un moment dat asistentul său a venit să-i arate cu degetul, pe listă, numele jucătorilor.

În presa internațională s-a scris că nu Rigobert Song ar fi fost cel care a realizat selecția jucătorilor, pentru Cupa Mondială din Qatar, ci Samuel Eto’o, fostul mare atacant care în prezent ocupă postul de președinte al Federației de Fotbal din Camerun.

Reclamă 4 / 0/3

Camerun se află în grupa G la Campionatul Mondial, alături de Elveția, Serbia și Brazilia.

Samuel Eto’o a făcut un anunț răsunător înaintea turneului din Qatar. Președintele Federației din Camerun crede că naționala sa poate chiar să câștige marele trofeu.

„Africa a avut mereu potențialul de a avea succes la Cupa Mondială, dar nu am arătat de fiecare dată cel mai bine. De-a lungul anilor, Africa a acumulat tot mai multă experiență.

Acum, cred că suntem gata nu numai să participăm la Cupa Mondială, ci și să o câștigăm. Camerun va câștiga Cupa Mondială după o finală cu Maroc”, a spus, recent, Samuel Eto’o, pentru ESPN.

Cum arată lotul Camerunului pentru Cupa Mondială din Qatar

Portari: Andre Onana (Inter Milano), Devis Epassy (Abha FC), Simon Ngapandouetnbu (Ol. Marseille)

Fundași: Nicolas Nkoulou (Aris Limassol), Collins Fai (Al-Tai), Nouhou Tolo (Seattle Sounders), Jean-Charles Castelletto (Nantes), Olivier Mbaizo (Philadelphia Union), Enzo Ebosse (Udinese), Christopher Wooh (Rennes)

Mijlocași: Andre-Frank Zambo Anguissa (Napoli), Pierre Kunde (Olympiacos), Samuel Gouet (Mechelen), Martin Hongla (Hellas Verona), Gael Ondoua (Hannover), Olivier Ntcham (Swansea City), Jerome Ngom Mbekeli (APEJES de Mfou)

Reclamă

Atacanți: Vincent Aboubakar (Al-Nassr), Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern Munchen), Karl Toko Ekambi (Ol. Lyon), Christian Bassogog (Shanghai Shenhua), Moumi Ngamaleu (Dinamo Moscova), Jean-Pierre Nsame (Young Boys), Bryan Mbeumo (Brentford), Georges-Kevin Nkoudou (Beșiktaș), Marou Souaibou (Coton Sport)

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și