Închide meniul

CM 2022 | Franţa – Polonia şi Argentina – Australia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2022, 23:07

CM 2022 | Franţa – Polonia şi Argentina – Australia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale

Franţa - Polonia şi Argentina - Australia, în optimile de finală la Campionatul Mondial

Profimedia

Franţa – Polonia şi Argentina – Australia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Deşi a pierdut cu Argentina, Polonia s-a calificat datorită criteriului fair-play-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alte două optimi de finală s-au stabilit la Cupa Mondială. Este vorba de Franţa – Polonia şi Argentina – Australia.

Franţa – Polonia şi Argentina – Australia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale

Franţa şi Argentina pornesc mari favorite în disputele cu Polonia, respectiv Australia. Deşi a început slab Cupa Mondială, Argentina şi-a revenit şi a câştigat următoarele două partide. Alte două optimi de finală sunt Olanda – SUA şi Anglia – Senegal!

CM 2022 | Lionel Messi a egalat un record negativ vechi de 56 de ani, la Campionatul Mondial! Bornă horror pentru argentinian

Lionel Messi a egalat un record negativ vechi de 56 de ani, la Campionatul Mondial din Qatar. Starul argentinian a ratat un penalty în minutul 39 al meciului cu Polonia, din grupa C, decisiv pentru calificarea în optimile de finală.

Atacantul de 35 de ani a obținut o lovitură de la 11 metri, după o intervenție neregulamentară a lui Wojciech Szczesny. Messi și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, dar a ratat. Szczesny a ghicit colțul și a respins șutul decarului argentinian.

Reclamă

Lionel Messi a executat 3 lovituri de la 11 metri de-a lungul participărilor la Campionatul Mondial, excluzând loviturile de departajare. Dintre acestea, argentinianul a ratat două: unul în 2018, contra Islandei, și altul astăzi, contra Poloniei.

Borna de două penalty-uri ratate de același jucător la Campionatul Mondial a fost bifată prima dată în 1966, la turneul din Anglia. Ghanezul Asamoah Gyan era ultimul fotbalist care ratase două lovituri de la 11 metri la Mondial.

Wojciech Szczesny a apărat al doilea penalty consecutiv la Cupa Mondială din Qatar

Wojciech Szczesny a avut o intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi! A apărat al doilea penalty consecutiv la Cupa Mondială din Qatar. Portarul Poloniei a avut o intervenţie fabuloasă la penalty-ul executat de Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Szczesny a apărat al doilea penalty de la acest turneu final. După ce a apărat o lovitură de pedeapsă în partida cu Arabia Saudită, Szczesny a apărat şi un penalty în meciul cu Argentina.

Portarul Poloniei a avut o intervenţie fabuloasă în partida cu Argentina. După ce a provocat penalty-ul, Wojciech Szczesny şi-a reparat greşeala. Acesta a apărat lovitura de la 11 metri executată de Lionel Messi.

Starul argentinian a tras în stânga lui Szczesny, care a respins mingea cu mâna. Polonezul a avut nişte cifre colosale în prima repriză cu Argentina.

Recomandări
  • Franţa – Polonia şi Argentina – Australia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale
  • Polonezii s-au calificat dramatic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și