Închide meniul

CM 2022 | Hansi Flick a dat vina pe jucători după umilința Germaniei în fața Japoniei: „Din cauza asta am pierdut!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 18:31

Reclamă
CM 2022 | Hansi Flick a dat vina pe jucători după umilința Germaniei în fața Japoniei: „Din cauza asta am pierdut!

Reacție dură a lui Hansi Flick după Germania - Japonia 1-2

Hansi Flick, la Mondialul din Qatar / Profimedia

Hansi Flick a avut o reacție nervoasă după meciul Germania – Japonia 1-2, din grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Japonia a bătut-o pe Germania, scor 2-1, provocând al doilea mare șoc de la Cupa Mondială din Qatar. Hansi Flick a dat vina pe jucători pentru eșecul surprinzător al nemților. Și-a pus la zid vedetele pentru greșelile individuale.

CM 2022 | Reacție dură a lui Hansi Flick după Germania – Japonia 1-2

„În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.

Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena!”, a spus Hansi Flick, după înfrângerea cu Japonia, conform Das Erste. 

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia presei din Germania, după eşecul cu Japonia de la Campionatul Mondial 2022

Jurnaliștii nemți au avut o reacție imediată și se tem că Germania poate fi eliminată încă din grupe la Mondialul din Qatar.

Început dezastruos pentru Germania„, au titrat jurnaliştii de la Bild.

Germania a eşuat din nou în startul Cupei Mondiale: înfrângere cu 1-2 împotriva Japoniei„, a fost titlul ştirii din Kicker.

Reclamă

Chiar dacă a condus, Germania a făcut o prostie în startul Cupei Mondiale„, au scris şi cei de la sport.de.

Toată presa internaţională a reacţionat după rezultatul de necrezut din prima etapă a grupelor Campionatului Mondial 2022.

Harakiri pentru Germania. Japonia a a reveni după ce a fost condusă şi a câştigat cu 2-1„, au titrat italienii de la Gazzetta dello Sport.

JAPANDEMONIUM! Germania Japonia 1-2. Încă un şoc uriaş la Campionatul Mondial. Japonezii au avut o evoluţie fabuloasă şi a învins-o pe pe favorită într-o revenire memorabilă„, au scris şi englezii de la The Sun.

Surprize uriașe la Campionatul Mondial 2022

Marți, Arabia Saudită a șocat o țară întreagă, când a învins-o cu 2-1 pe Argentina, una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului. Doar 24 de ore mai târziu, Japonia a bătut-o pe Germania, cu același scor.

La fel ca Argentina în meciul cu Arabia Saudită, și Germania a înscris prima în poarta Japoniei, tot din penalty. Dacă Messi i-a dat marți gol lui Al Owais, Ilkay Gundogan a înscris miercuri în fața lui Shuichi Gonda.

Japonia a întors scorul după pauză, precum Arabia Saudită în fața Argentinei. Doan și Asano au marcat în poarta lui Manuel Neuer, producând al doilea mare șoc de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

A fost pentru prima dată în istoria Japoniei când câștigă un meci la Cupa Mondială după ce a fost condusă cu 0-1. Pentru Germania a fost prima înfrângere din 1978 până în prezent după ce a condus la pauza unui meci de la Mondial.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și