Închide meniul

CM 2022 | Iran – SUA 0-1 și Țara Galilor – Anglia 0-3. Anglia și SUA s-au calificat din în grupa B de la Cupa Mondială

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 noiembrie 2022, 23:10

CM 2022 | Iran – SUA 0-1 și Țara Galilor – Anglia 0-3. Anglia și SUA s-au calificat din în grupa B de la Cupa Mondială

Iran - SUA și Țara Galilor - Anglia LIVE SCORE

Colaj cu jucătorii Angliei, SUA, Țării Galilor și Iranului / Profimedia

Iran – SUA 0-1 şi Țara Galilor – Anglia0-3 au fost duelurile decisive din ultima etapă a Grupei B. Acestea au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro. S-au decis echipele calificate în optimile de finală ale competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia și-a respectat statutul de favorită la calificare. Iran, de pe poziția secundă, avea nevoie de un rezultat pozitiv cu SUA ca să-și asigure prezența în turul următor. Nu a putut produce surpriza.

CM 2022 | Iran – SUA și Țara Galilor – Anglia

Min. 90+10: Țara Galilor – Anglia 0-3,  Iran – SUA 0-1. Final! Anglia și SUA au obținut calificarea în optimi. 

Min. 52: Țara Galilor – Anglia 0-3. Rashford face „dubla”! Nebunie după pauză

Min. 52: Țara Galilor – Anglia 0-2. Dublă lovitură dată de englezi. Rashfort (50) și Foden (52) au marcat!

Reclamă

Min. 40: Iran – SUA 0-1! GOOOLLL. Christian Pulisic a înscris un gol uriaş. Mijlocaşul lui Chelsea a înscris din centrarea lui Sergino Dest.

Min. 1: Au început cele două meciuri din Grupa B.

Iran – SUA, echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Iran: Beiranvand – Rezaeian, Hosseini, Puraliganji, Mohammadi – Noorollahi, Ezatolahi, Hajsafi – Gholizadeh, Azmoun, Taremi
Selecționer: Carlos Queiroz

SUA: Turner – Robinson, Ream, Carter-Vickers, Dest – McKennis, Adams, Musah – T. Weah, Sargent, Pulisic
Selecționer: Gregg Berhalter

Țara Galilor – Anglia, echipele de start:

Țara Galilor: Ward – Williams, Mepham, Rodon, Davies – Ampadu, Allen – Bale, Ramsey, James – Moore
Selecționer: Rob Page

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Henderson, Rice – Rashford, Bellingham, Foden – Kane
Selecționer: Gareth Southagate

 Guvernul Iranului a amenințat familiile jucătorilor

Guvernul Iranului a amenințat familiile jucătorilor echipei naționale de la Cupa Mondială din Qatar cu „închisoare sau tortură” dacă aceștia „nu se comportă” corespunzător în meciul de marți seară împotriva SUA, anunță CNN.

Zeci de ofițeri din Corpul Gărzii Revoluționare Iraniene (IRGC) au fost recrutați pentru a controla jucătorii iranieni, cărora nu li se permite să comunice cu persoane din exteriorul echipei sau să se întâlnească cu străini.

Reclamă

Potrivit CNN, autoritățile iraniene i-au avertizat pe jucători că familiile lor se vor confrunta cu situații de „violență și tortură” dacă nu vor cânta imnul național sau dacă se alătură oricărui protest politic împotriva regimului de la Teheran.

Amenințările la adresa familiilor jucătorilor iranieni vin în contextul în care aceștia au refuzat să cânte imnul național la prima lor partidă disputată la Cupa Mondială din Qatar, împotriva Angliei. Au recurs la acest gest după protestele din țara natală din septembrie, după ce o tânără a fost arestată pentru că nu a purtat corect hijabul, apoi a fost bătută de poliție și a murit la spital.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și