Închide meniul

CM 2022 | Kylian Mbappe l-a impresionat pe Mihai Stoica: „Se vede că a venit cu dorinţa asta! Arată şi foarte bine!” Starul francez a marcat deja 3 goluri la Cupa Mondială

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2022, 23:52

CM 2022 | Kylian Mbappe l-a impresionat pe Mihai Stoica: „Se vede că a venit cu dorinţa asta! Arată şi foarte bine! Starul francez a marcat deja 3 goluri la Cupa Mondială

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

Kylian Mbappe l-a impresionat pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a spus că se vede o foame mare de rezultate la atacantul francez. Mbappe are deja 3 goluri marcate la Cupa Mondială şi este pe primul loc în topul golgheterilor, alături de Enner Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica mai spune că Mbappe vrea să şteargă şi imaginea pe care a lăsat-o la EURO 2020, acolo unde a a fost eliminat cu Franţa în optimile de finală.

Kylian Mbappe l-a impresionat pe Mihai Stoica

Kylian Mbappe a reuşit o dublă de senzaţie cu Danemarca şi ajuns la 31 de goluri marcate în tricoul naţionalei.

Mbappe, în afară de faptul că a marcat două goluri și a marcat și în primul meci, a avut și o ocazie imensă la faza creată de Dembele, arată și foarte bine. La el se vede că a venit și cu dorința de a repara un nou sezon dezastruos făcut de Paris Saint-Germain, pentru că asta e realitatea. (n.r. și pentru a repara EURO 2021) Și asta. Are 23 de ani și 31 de goluri marcate pentru echipa națională”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Didier Deschamps, discurs genial despre Kylian Mbappe

Didier Deschamps, discurs genial despre Kylian Mbappe. Selecţionerul Franţei a spus că Mbappe este un adevărat lider, deşi nu vorbeşte prea mult. Deschamps a făcut o comparaţie şi cu N’Golo Kante, unul dintre absenţii Franţei în Qatar, despre care a spus că în urmă cu 4 ani a fost „magician”.

Reclamă

„Mbappe este un lider. Nu vorbeşte mult, dar e ca o locomotivă cu abur pe teren. Nu contează că nu vorbeşte. Kante nu a vorbit prea mult în 2018 şi a fost magic

Franţa, prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale

Franţa este prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după victoria obţinută în faţa celor din Danemarca, scor 2-1. Franţa a deschis scorul prin Mbappe, însă danezii au revenit în joc şi au egalat prin Andreas Christensen. Franţa a decis meciul în final.

Acelaşi Kylian Mbappe a marcat în minutul 86, din pasa perfectă a lui Antoine Griezmann. După dubla din partida cu Danemarca, Mbappe a ajuns la 31 de goluri marcate în tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

Franţa este lider în grupă cu 6 puncte. Pe locul al doilea se află Australia, cu 3 puncte, în timp ce Danemarca şi Tunisia au un singur punct. În ultima etapă, Franţa va juca cu Tunisia, în timp ce Danemarca va întâlni Australia.

Reacția presei internaționale după ce Franța s-a calificat în optimi

Presa internațională a oferit prima reacție după ce Franța s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial din Qatar 2022. 

Franța a obținut biletele pentru optimi, sâmbătă, grație succesului cu 2-1 cu Danemarca. Mbappe a înscris ambele goluri ale Les Bleus.

„Calificați!”, a scris L’Equipe. Mulțumită dublei lui Mbappe, Franța câștigă și se califică în optimile Cupei Mondiale!”, a titrat RMC Sport.

„Mbappe e colosal!‘, notează AS. „Mbappé și-a arătat colții și a dus-o pe Franța în optimile de finală”, notează MARCA.

„Un Mbappe de neoprit o duce pe deținătoarea trofeului în optimi!„, scrie și Daily Mail.

Reclamă
Recomandări
  • Kylian Mbappe l-a impresionat pe Mihai Stoica
  • Ce a spus managerul FCSB despre starul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și