Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica, nedumerit după accidentarea lui Karim Benzema: „Nu înțeleg, de ce nu merge la Marijana?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 noiembrie 2022, 21:44

CM 2022 | Mihai Stoica, nedumerit după accidentarea lui Karim Benzema: „Nu înțeleg, de ce nu merge la Marijana?

Jucătorii remarcaţi de Mihai Stoica, după FCSB - FC Botoşani 0-2

Mihai Stoica, pe Arena Naţională în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

Mihai Stoica s-a arătat extrem de nedumerit după accidentarea suferită de Karim Benzema. Starul din naționala Franței a suferit o leziune musculară și va rata Campionatul Mondial din Qatar. MM nu înțelege de ce Benzema nu apelează la serviciile „vraciului” Marijana Kovacevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marijana Kovacevic este renumită în fotbalul mondial. Sârboaica a vindecat miraculos, cu ajutorul tehnicilor sale speciale, o mulțime de jucători de top din Europa, precum Frank Lampard, Robin van Persie, Alexis Sanchez, Simone Inzaghi și Vincent Kompany.

CM 2022 | Mihai Stoica, nedumerit după accidentarea lui Karim Benzema

Inclusiv FCSB și-a trimis jucătorii la Marijana, de-a lungul timpului. Florinel Coman și Risto Radunovic sunt ultimii jucători ai vicecampioanei României care au mers la „vraciul” de la Belgrad și au revenit pe teren extrem de repede.

Din acest motiv, Mihai Stoica spune că aceeași soluție ar trebui luată în considerare și de Karim Benzema. Super-atacantul francez, care a primit Balonul de Aur în 2022, a suferit o accidentare musculară și va rata Cupa Mondială din Qatar.

Managerul general de la FCSB a explicat că există fotbaliști de top din Europa care încă apelează la serviciile Marijanei Kovacevic. Printre ei se numără și Alexis Sanchez, atacantul lui Olympique Marseille.

Reclamă

„Benzema dacă are leziune musculară, nu înţeleg, de ce nu merge la Marijana? De ce nu se duc acolo şi nu se fac bine? De ce să nu îi dea voie clubul? Sanchez era acolo mereu, am avut noi jucători care s-au întâlnit cu el”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a fost contrazis de Basarab Panduru. Fostul internațional presupune că Karim Benzema nu a mers la „vraciul” celebru din cauza politicii clubului său, Real Madrid.

„De ce nu merge la Marijana? Că nu il lasă clubul probabil. Nu înseamnă că e bine sau nu e bine dacă mergi la ea… Dar înseamnă că nu merg de la anumite cluburi pentru că nu li se permite!”, a declarat și Basarab Panduru, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial din Qatar

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, venea după o altă accidentare şi îşi reluase antrenamentele alături de echipa Franţei de puţină vreme.

Benzema era unul dintre cei mai în formă jucători ai naţionalei Franţei. Autor al 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, Karim a punctat de 5 ori şi în acest sezon din La Liga. Avea 6 reuşite în ultimele 8 partide de la prima reprezentativă.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, nedumerit după accidentarea lui Karim Benzema
  • Ce a spus managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și