Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Olivier Giroud a egalat recordul lui Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 22:59 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 18:00

CM 2022 | Olivier Giroud a egalat recordul lui Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței!

Olivier Giroud a egalat recordul istoric deținut de Thierry Henry

Olivier Giroud a egalat recordul istoric deținut de Thierry Henry / Profimedia

CM 2022 | Olivier Giroud a egalat recordul lui Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței. Atacantul de 36 de ani a marcat o „dublă” de vis în meciul Franța – Australia, de la Cupa Mondială din Qatar, și a intrat direct în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giroud s-a aflat într-o formă de vis la meciul de debut al campioanei mondiale en-titre la turneul final din Qatar.

CM 2022 | Olivier Giroud a egalat recordul lui Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței!

Olivier Giroud a marcat prima oară în minutul 32, cu poarta goală în față, după un assist oferit de Adrien Rabiot.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Vârful de la AC Milan a ieșit la rampă din nou în minutul 71, când a finalizat cu o lovitură de cap centrarea expediată de Kylian Mbappe.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

A fost golul cu numărul 51 marcat de Olivier Giroud pentru naționala Franței. Atacantul de 36 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria selecționatei „Cocoșului Galic”, egalându-l pe legendarul Thierry Henry.

Giroud a reușit să ajungă la această bornă fabuloasă în 115 meciuri, în timp ce fostul mare atacant de la Arsenal și Barcelona a atins aceste cifre în 123 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

La 36 de ani și 53 de zile, Olivier Giroud a mai stabilit două recorduri fantastice. Atacantul lui AC Milan a devenit cel mai în vârstă jucător francez care evoluează la un Campionat Mondial, precum și cel mai în vârstă jucător francez care înscrie la o Cupă Mondială.

De asemenea, Giroud a devenit al doilea cel mai în vârstă jucător care marchează o „dublă” la un Mondial, după Roger Milla, în 1990 (38 de ani și 34 de zile).

Kylian Mbappe, ratare incredibilă în partida Franța – Australia!

Kylian Mbappe a semnat o ratare incredibilă în meciul Franța – Australia, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de 23 de ani a avut o ocazie uriașă de a face 3-1 pe tabelă, însă a trimis mult peste transversală.

Mbappe s-a aflat la un pas să înscrie în poarta Australiei, în minutul 45, la scorul de 2-1 pentru naționala lui Didier Deschamps.

Franța a declanșat un contraatac fulgerător în finalul primei reprize. Antoine Griezmann a fost lansat excelent în flancul drept de Dayot Upamecano, iar starul de la Atletico Madrid a centrat în careu. Acolo aștepta Kylian Mbappe, complet demarcat.

Reclamă

Super-atacantul campioanei mondiale a reluat spectaculos din voleu, dar a trimis mult peste poartă. Lui Mbappe nu i-a venit să creadă ce ocazie a irosit și a început sâ râdă ironic.

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA

Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în meciul de debut al Franței la Campionatul Mondial

Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în meciul Franța – Australia. Campioana mondială continuă să fie chinuită de accidentări. Naționala lui Didier Deschamps l-a pierdut pe fundașul de 26 de ani, de la Bayern Munchen, în debutul primului meci de la Campionatul Mondial din Qatar.

Seara din Qatar a început cum nu se putea mai prost pentru Franța.

Australia a deschis scorul în minutul 9, prin Craig Goodwin, cu o reluare din interiorul careului. Mathew Leckie a fost omul cu assist-ul. Acesta s-a aflat față în față cu Lucas Hernandez, în flancul drept. Francezul n-a reușit să-l oprească și, mai mult, s-a accidentat serios în duelul cu Leckie.

Fundașul campioanei mondiale a acuzat dureri la picior și a rămas întins pe gazon. Hernandez a avut nevoie de intevenția staff-ului medical și n-a putut să continue meciul. Lucas a fost înlocuit chiar de fratele său, Theo Hernandez, care evoluează la AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și