Închide meniul

CM 2022 | Paul Pogba, mesaj de luptă înainte de finala Campionatului Mondial, Argentina – Franţa: „O finală nu se joacă, se câştigă!”

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 10:21

CM 2022 | Paul Pogba, mesaj de luptă înainte de finala Campionatului Mondial, Argentina – Franţa: „O finală nu se joacă, se câştigă!

Paul Pogba, mesaj de luptă înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina - Franţa

Paul Pogba, în timpul unui meci pentru naţionala Franţei/ Profimedia

  • Mesajul lui Paul Pogba, înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar
  • Argentina – Franţa, LIVE TEXT, 17:00

Paul Pogba a transmis un mesaj de luptă înainte de finala Campionatului Mondial, finală care va fi disputată de Argentina şi Franţa. Mijlocaşul speră ca francezii să câştige al doilea trofeu mondial la rând, după cel cucerit în Rusia 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina – Franţa este finala Campionatului Mondial din Qatar. Meciul va fi unul de gală, şi se va desfăşura de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro!

Paul Pogba, mesaj de luptă înainte de finala Campionatului Mondial, Argentina – Franţa

Paul Pogba le-a transmis un mesaj de susţinere jucătorilor Franţei, şi îi îndeamnă să aibă curaj în partida cu Argentina, din ultimul act al turneului final din Qatar. Mijlocaşul lui Juventus a ratat participarea la Campionatul Mondial din cauza unei accidentări, însă le ţine pumnii strânşi jucătorilor lui Didier Deschamps în meciul de vis cu „pumele” conduse de Lionel Messi.

Reclamă

„Băieți, suntem pentru a doua oară la rând într-o finală de Cupă Mondială. Vă transmit toată susținerea și toată puterea mea. Așa cum știți, o finală se câștigă, nu se joacă.

Vă doresc toate cele bune și mult curaj. Allez Les Bleus!”, se arată în mesajul transmis de Paul Pogba, conform paginii oficiale a naţionalei Franţei.

Reclamă

Paul Pogba a participat la Campionatul Mondial din 2018, acolo unde a cucerit medalia de campion mondial. Mijlocaşul a evoluat, la acea ediţie, în 6 din cele 7 partide ale naţionalei sale, reuşind să marcheze un gol în finala câştigată de francezi în faţa Croaţiei, scor 4-2.

Probleme pentru Franţa, înaintea finalei Campionatului Mondial

Franţa se confruntă cu probleme serioase, cu două zile înainte de confruntarea cu Argentina, din finala Campionatului Mondial. Ibrahima Konate şi Rafael Varane au prezentat simptome de răceală, şi sunt incerţi înaintea duelului cu “pumele” conduse de Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea că Ibrahima Konate şi Rapahel Varane au fost loviţi de virus vine după ce la începutul săptămânii Dayot Upamecano şi Adrien Rabiot nu au putut fi utilizaţi în semifinala cu Maroc.

Ibrahima Konate şi Rafael Varane prezintă simptome de răceală, anunţă beinsports.com. Aceeaşi sursă, care citează rmcsport.com, anunţă faptul că cei doi nu sunt grav afectaţi de virus, însă se află sub supravegherea staff-ului francez.

Dacă aceştia doi nu ar putea juca în finala Campionatului Mondial, ar fi o adevărată lovitură pentru Didier Descahmps, care ar trebui să improvizeze în compartimentul defensiv. Raphael Varane a fost titular în cele două dueluri “de foc” din sferturi şi semifinale, cu Anglia, respectiv Maroc, în timp ce Adrien Rabiot a evoluat în patru partide, trei dintre ele în grupă.

Cu toate acestea, se pare că Upamecano, care a fost titular indiscutabil în patru partide din Qatar, s-a antrenat normal, şi sunt şanse să se refacă la timp pentru duelul cu Lionel Messi. Totodată, veştile bune se aplică şi în cazul lui Adrien Rabiot, şi el fiind aproape refăcut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială