Închide meniul

CM 2022 | Pele, reacție emoționantă după ce Neymar i-a egalat recordul fabulos: „Te-am văzut crescând! Am 82 de ani și sper că te-am inspirat”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 17:19

Reclamă
CM 2022 | Pele, reacție emoționantă după ce Neymar i-a egalat recordul fabulos: „Te-am văzut crescând! Am 82 de ani și sper că te-am inspirat

Pele l-a felicitat pe Neymar după ce i-a egalat recordul

Pele l-a felicitat pe Neymar după ce i-a egalat recordul / Profimedia

Pele a avut o reacție emoționantă după ce Neymar i-a egalat recordul fabulos. Atacantul de 30 de ani a înscris golul cu numărul 77 pentru naționala Braziliei și l-a egalat pe legendarul Pele în topul celor mai buni marcatori din istoria Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele i-a transmis un mesaj minunat lui Neymar, după meciul-șoc dintre Croația – Brazilia, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Brazilia a fost eliminată la loviturile de departajare, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

CM 2022 | Pele, reacție superbă după ce Neymar i-a egalat recordul fabulos

În ciuda eșecului amar suferit de sud-americani, Pele s-a concentrat asupra părții pozitive și l-a felicitat pe Neymar pentru că l-a egalat pe poziția de cel mai bun marcator din istoria Braziliei. Pele i-a transmis un mesaj special atacantului de 30 de ani, de pe patul de spital din Sao Paulo.

„Te-am văzut crescând, te-am susţinut în fiecare zi şi, în sfârşit, te pot felicita pentru că mi-ai egalat numărul de goluri pentru naţionala Braziliei. Amândoi ştim că acesta este mult mai mult decât un număr.

Cea mai mare datorie a noastră ca sportivi este să inspirăm. Să îi inspirăm pe colegii noştri de acum, să inspirăm generaţiile următoare şi, mai presus de orice, să îi inspirăm pe toţi cei care iubesc sportul nostr.

Reclamă

Din păcate, nu este un moment fericit pentru noi, dar vei fi mereu sursa de inspiraţie la care mulţi aspiră să devină. Am învăţat că, cu cât trece timpul, cu atât moştenirea noastră creşte.

Recordul meu a fost stabilit acum aproape 50 de ani şi nimeni nu s-a putut apropia de el până acum. Tu ai reuşit. Cu toate acestea, ştii, ca şi mine, că niciun număr nu este mai important decât bucuria de a ne reprezenta ţara. Am 82 de ani şi sper că te-am inspirat într-un fel să ajungi până aici”, a scris Pele, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Pelé (@pele)

Neymar, prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei: „E ultima ta Cupă Mondială?”

Neymar a oferit prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 30 de ani a plâns în hohote pe teren, după ce Selecao a fost învinsă dramatic de Croația, la loviturile de departajare, scor 1-1 (2-4 d.l.d.), în sferturile de finală.

Neymar a fost întrebat de jurnaliști dacă se gândește să se retragă de la naționala Braziliei, după șocul din această seară.

Starul Selecao a declarat că este confuz după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială, iar din acest motiv nu poate anunța o decizie finală „la cald”.

„Sincer, nu știu (n.r. – dacă e ultima sa Cupă Mondială). E rău să vorbesc acum, capul meu ‘arde'”, a spus Neymar, potrivit TNT Sports BR.

Neymar nu și-a putut stăpâni emoțiile după eliminarea-șoc a Braziliei și a izbucnit în lacrimi, chiar pe teren.

Reclamă

Starul de 30 de ani a fost consolat de Dani Alves, în timp ce lacrimile îi curgeau necontenit pe obraji.

Brutal. pic.twitter.com/i3YrqKFayj
— B/R Football (@brfootball) December 9, 2022

Veste excelentă venită din Brazilia: „Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”

„Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”. Acesta este anunțul îmbucurător făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant. Brazilianul se află la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, unde este tratat pentru o infecție respiratorie.

În ultimele zile, lumea fotbalului a fost zguduită de zvonul că Pele ar fi ajuns la terapie intensivă din cauza bolii de care suferă.

Conducătorii spitalului Albert Einstein a oferit ultimele informații în legătură cu starea de sănătate a triplului campion mondial.

Oficialii din Sao Paulo au asigurat că legenda fotbalului se simte mai bine și se află într-o stare stabilă, într-un salon obișnuit din spital, nu la secția de îngrijire paleativă, așa cum se zvonise în urmă cu câteva zile în presa din Brazilia.

„Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv. Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, scrie în comunicatul emis de spitalul Albert Einstein, preluând informaţii din ultimul buletin medical al lui Pele, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și