Închide meniul

CM 2022 | Se cunosc toate meciurile din sferturile de finală! Anglia – Franţa, „şocul” de la Mondialul din Qatar. Cum arată traseul spre trofeu

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2022, 23:03

CM 2022 | Se cunosc toate meciurile din sferturile de finală! Anglia – Franţa, „şocul de la Mondialul din Qatar. Cum arată traseul spre trofeu

Se cunosc toate meciurile din sferturile de finală! Anglia - Franţa, "şocul" de la Mondialul din Qatar

Cum arată sferturile de finală de la CM 2022 / Profimediaimages

  • Care sunt sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar
  •  Anglia – Franţa, „şocul” de la turneul final

Se cunosc toate meciurile din sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Naţionala Portugaliei este ultima echipă calificată din faza „optimilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa pregătită de Fernando Santos, la care Cristiano Ronaldo a intrat abia în minutul 73, a făcut show împotriva Elveţiei. Campioana Europeană din 2016 a câştigat cu 6-1 şi continuă să viseze la trofeul care îi lipseşte.

Se cunosc toate meciurile din sferturile de finală de la CM 2022

Marea surpriză a optimilor de finală a fost reprezentată de eliminarea Spaniei. Ibericii au pierdut la lovituri de departajare în faţa Marocului. Busquets, Soler şi Sarabia au ratat de la punctul cu var!

Reclamă

Astfel, cele patru meciuri din sferturile de finală sunt următoarele:

Cel mai aşteptat meci este, fără doar şi poate, cel dintre Anglia şi Franţa. Kylian Mbappe, autor al 5 goluri la acest turneu final, a băgat frica în englezi.

Reclamă
Traseul de la Campionatul Mondial din Qatar
Spania, eliminată în optimile de finală de la CM 2022

Kylian Mbappe, absent de la ultimele antrenamente

Kylian Mbappe a fost absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței, înaintea duelului cu Anglia. Starul de la PSG a preferat să se antreneze separat, recuperându-se după duelul cu Polonia.

Kylian Mbappe este golgheterul Campionatului Mondial din Qatar, cu cinci reușite. În partida din optimile Campionatului Mondial, cu Polonia, atacantul francez a avut o prestație de vis, marcând o „dublă”.

Presa din Anglia anunță faptul că Mbappe nu s-a antrenat marți alături de ceilalți coechipieri ai săi, preferând antrenamentele în sala de forță. Atacantul se recuperează după partida cu Polonia, din optimi, partidă în care a fost integralist.

Reclamă 4 / 0/3

În mod normal, jucătorii se refac printr-o ședință specială de pregătire, în a doua zi după meci, însă Mbappe a preferat ca și la două zile după duelul cu Polonia să se antreneze separat.

Totodată, există și un alt motiv pentru care Kylian Mbappe ar fi ales să se antreneze separat. Conform Daily Mail, starul de la PSG a acuzat o accidentare la nivelul gleznei pe parcursul turneului, accidentare care însă nu l-a oprit din a marca de „bandă rulantă”.

Partida „de foc” dintre Franța și Anglia, din sferturile Campionatului Mondial, va fi sâmbătă, în format live text pe AS.ro, de la ora 21:00.

Ce a declarat Luis Enrique după eliminarea Spaniei

Luis Enrique a oferit primele declarații, după ce Spania a fost eliminată dramatic de la Campionatul Mondial. Selecționerul ibericilor a declarat că întreaga responsabilitate a dezastrului de la loviturile de departajare îi aparține.

Spania a produs șocul optimilor Campionatului Mondial, după ce a fost eliminată de Maroc, în urma loviturilor de departajare. Ibericii pierd în optimi la turneul final mondial, pentru a doua ediție consecutivă, după Rusia 2018.

Luis Enrique a analizat jocul prestat de naționala sa, în partida cu Maroc, și a ajuns la concluzia că jucătorilor le-a lipsit luciditatea în fazele de poartă. În privința viitorului său pe banca ibericilor, selecționerul Spaniei a declarat că va lua o decizie în următoarea perioadă, după ce șocul eliminării va trece.

Cred că fotbalul este un sport minunat, dar o echipă poate câștiga doar dacă atacă. Cred cp am dominat meciul, am fi vrut să o facem și mai mult. Ne-a costat, am avut 11 șuturi spre poartă, și doar unul singur pe poartă. Penalty-urile ne-au costat, dar sunt mândru de echipa mea, și îmi pare rău pentru cei care nu au putut juca.

Reclamă

Penalty-urile sunt responsabilitatea mea pentru că eu i-am ales pe primii trei, restul au fost aleși de jucători. Dar nici măcar nu am ajuns la al patrulea. Bono este un portar grozav la penalty-uri și astăzi a fost de vis.

Din păcate, noi am dat 100% dar felicităm echipa adversă care a câștigat, îmi pare rău pentru fani pentru că știu cât ne-au susținut.

(n.r. despre viitorul său) Nu este un moment bun să vorbim despre asta, am mai multe plecări decât metroul. Acum mă gândesc să plec acasă, și cred că de săptămâna viitoare vom vorbi despre viitorul meu”, a declarat Luis Enrique, citat de Marca.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Campionatul Mondial 2022 • 13 dec., 8:47
O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”. Vor să le vândă la reducere
Harry Maguire, în tricoul naţionalei Angliei
Campionatul Mondial 2022 • 11 dec., 16:36
CM 2022 | Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei: „Nu ne-a dat nimic!”. Ce a spus de Harry Kane
Harry Kane și Kylian Mbappe, în timpul meciului Anglia - Franța
Campionatul Mondial 2022 • 10 dec., 23:25
CM 2022 | Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2! Ce a făcut starul lui Deschamps
Harry Kane, bucurie după un gol marcat pentru Anglia
Campionatul Mondial 2022 • 10 dec., 22:34
CM 2022 | Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney! Cifrele fantastice
Bruno Fernandes, în tricoul naționalei Portugaliei
Campionatul Mondial 2022 • 10 dec., 20:54
CM 2022 | Bruno Fernandes, derapaj incredibil după Maroc – Portugalia 1-0: „Să-i ia naiba! Nu mă atinge!”. Ce s-a întâmplat după meci