Închide meniul

CM 2022 | Țara Galilor – Iran 0-2. Lovitură de teatru în Qatar! Iranienii au câștigat cu două goluri marcate în minutele 90+9 și 90+11. Bale&Co, în lacrimi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2022, 14:04 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 16:29

CM 2022 | Țara Galilor – Iran 0-2. Lovitură de teatru în Qatar! Iranienii au câștigat cu două goluri marcate în minutele 90+9 și 90+11. Bale&Co, în lacrimi

Gareth Bale of Wales and REZAEIAN Ramin of Iran Wales v Iran, FIFA World Cup 2022, Group B, Football, Ahmad Bin Ali Stadium, Ar-Rayyan, Qatar - 25 Nov 2022,Image: 740129850, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

Țara Galilor – Iran 0-2. Victorie fabuloasă obținută de iranieni, cu două goluri marcate în prelungiri. Roozbeh Cheshmi și Ramin Rezaeian au înscris în minutele 90+9 și 90+11. Galezii au rămas în 10 oameni în minutul 87, după eliminarea portarului Wayne Hennessey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala Iranului a forțat în ultimele minute ale partidei din grupa B și s-a impus spectaculos.

CM 2022 | Țara Galilor – Iran 0-2. Iranienii au câștigat cu două goluri marcate în minutele 90+9 și 90+11

FINAL. Țara Galilor – Iran 0-2. Victorie fabuloasă obținută de iranieni, cu două goluri marcate în prelungiri, de Roozbeh Cheshmi și Ramin Rezaeian.

Clasamentul actual din grupa B:

Reclamă

1. Anglia 3p (1 meci)
2. Iran 3p (2 meciuri)
3. SUA 1p (1 meci)
4. Țara Galilor 1p (2 meciuri)

Min 90+11. GOOOOL Iran! Ramin Rezaeian a marcat cu un șut din interiorul careului, după un contraatac fulgerător.

Min 90+8. GOOOL Iran! Roozbeh Cheshmi marchează un super-gol în ultimele secunde ale meciului. Fundașul iranian a trimis o „rachetă” din afara careului, lângă bară.

Reclamă 4 / 0/3

Min 87. Cartonaș roșu pentru Wayne Hennessey! Portarul Țării Galilor a fost eliminat după o intrare criminală asupra lui Mehdi Taremi, în afara careului. Arbitrul central Mario Escobar îl avertizase, inițial, cu galben. Centralul a fost chemat la monitorul VAR, iar în urma intervenției și-a schimbat decizia și i-a dat roșu lui Hennessey. Este primul cartonaș roșu acordat la Campionatul Mondial din Qatar.

Min 52. Iran trimite de două ori în bară, într-un interval de câteva secunde! Mai întâi, Azmoun a reluat în stâlpul din dreapta, cu un șut la colțul scurt. Apoi a urmat execuția superbă din afara careului semnată de Gholizadeh.

Min. 16: Gol anulat cu VAR pentru Iran! Ali Gholizadeh a marcat după o eroare în defensiva Ţării Galilor, dar reuşita nu a fost validată din cauza unui ofsaid!

Min 1. A început partida!

Echipele de start:

Țara Galilor: Hennessey – Mepham, Rodon, Davies – Roberts, Ampadu, Ramsey, Williams – Bale, Moore, Wilson

Reclamă

Selecționer: Robert Page

Iran: H. Hosseini – Rezaeian, Pouraliganji, M. Hosseini, Mohammadi – Gholizadeh, Noorollahi, Ezatolahi, Hajsafi – Azmoun, Taremi

Selecționer: Carlos Queiroz

În prima etapă din faza grupelor, Țara Galilor a încheiat la egalitate meciul cu SUA, scor 1-1. Americanii au deschis scorul prin Timothy Weah, în minutul 36.

Galezii au smuls un punct pe final, după golul înscris de vedeta echipei, Gareth Bale. Atacantul de 33 de ani a transformat un penalty obținut tot de el.

În celălalt meci al grupei B, viitoarea adversară a Țării Galilor, Iran, a fost desființată de Anglia, cu scorul de 6-2. Jude Bellingham, Bukayo Saka (dublă), Raheem Sterling, Marcus Rashford și Jack Grealish au marcat golurile englezilor, în timp ce Mehdi Taremi a reușit o dublă pentru naționala Iranului.

Situația din grupa B de la Cupa Mondială, după prima etapă:

1. Anglia 3p
2. Țara Galilor 1p
3. SUA 1p
4. Iran 0p

Cum au sărbătorit fanii englezi după duelul Anglia – Iran 6-2

Fanii englezi au sărbătorit în stil mare după Anglia – Iran 6-2, prima victorie a favoriților de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În timp ce Anglia s-a dezlănțuit în Qatar în fața Iranului, la Londra, mii de fani s-au adunat să urmărească împreună meciul la un ecran uriaș. Suporterii au făcut o atmosferă de zile mari. Berea nu a lipsit din meniul fanilor.

De cealaltă parte, suporterii „Albionului” care au făcut deplasarea în Qatar au cântat neîntrerupt pe parcursul partidei. Ei nu s-au putut însă bucura de bere, după ce țara gazdă a interzis consumul de băuturi alcoolice în timpul meciurilor de la Mondial.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Campionatul Mondial

Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale poți găsi mai jos, unde vezi situația tuturor echipelor care luptă pentru trofeul suprem.

Brazilia, Portugalia, Argentina, Franța, Anglia și Germania se numără printre favoritele specialiștilor la câștigarea trofeului. Asta chiar dacă Pumele și Mannschaftul au început competiția cu înfrângeri surpriză.

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și