Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Tragedie la Campionatul Mondial! Un suporter a decedat în Qatar. Anunțul oficialilor

Cosmin Cioboată Publicat: 26 noiembrie 2022, 15:32

CM 2022 | Tragedie la Campionatul Mondial! Un suporter a decedat în Qatar. Anunțul oficialilor

Wales fans react Wales v Iran, FIFA World Cup 2022, Group B, Football, Ahmad Bin Ali Stadium, Ar-Rayyan, Qatar - 25 Nov 2022,Image: 740235475, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

  • Tragedie la Campionatul Mondial
  • Un suporter a decedat în Qatar

Tragedie la Campionatul Mondial! Un suporter al naționalei Țării Galilor a decedat, în timp ce se afla în Qatar. Vestea sfâșietoare a fost confirmată de Noel Mooney, directorul executiv al Federației de Fotbal din Țara Galilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentan nu se cunoaște cauza decesului. Oficialii galezi au precizat că fanul respectiv avea 62 de ani și se afla la turneul din Qatar alături de fiul său.

CM 2022 | Tragedie la Campionatul Mondial din Qatar! Un fan a decedat

Noel Mooney a transmis condoleanțe din partea Federației Galeze către familia suporterului care făcuse deplasarea în Qatar pentru a-și susține naționala la Campionatul Mondial.

Reclamă

„Îmi pare nespus de rău să aud că unul dintre suporterii noștri a decedat. Condoleanțele noastre merge către familie și, bineînțeles, suntem aici să îi ajutăm așa cum putem”, a transmis Noel Mooney, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Vestea cutremurătoare a venit la o zi după ce naționala Țării Galilor a fost învinsă dramatic de Iran, scor 0-2, în etapa a doua din faza grupelor. Roozbeh Cheshmi și Ramin Rezaeian au înscris în minutele 90+9 și 90+11.

Galezii au rămas în 10 oameni în minutul 87, după eliminarea portarului Wayne Hennessey.

Reclamă 4 / 0/3

Țara Galilor este obligată să învingă liderul grupei B, Anglia, pentru a mai spera la calificarea în optimi.

Clasamentul actual din grupa B:

1. Anglia 4p
2. Iran 3p
3. SUA 2p
4. Țara Galilor 1p

Alertă în Qatar! Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Cupa Mondială

Vestea decesului suporterului galez a venit la scurt timp după ce un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor prezenți la Campionatul Mondial. Suporterii care au făcut deplasarea în Qatar pentru a-și susține echipele naționale au trăit momente de panică în cursul zilei de sâmbătă.

Un incendiu de proporții a izbucnit chiar lângă zona special amenajată în orașul Lusail, pentru fanii fotbalului din întreaga lume.

Un nor uriaș de fum s-a ridicat în aer, iar incidentul le-a dat mari fiori suporterilor cazați pe Insula Qetaifan North, pe durata Cupei Mondiale.

Reclamă

Autoritățile au anunțat că incendiul a izbucnit într-o clădire aflată în construcție, lângă satul suporterilor. În urma incidentului, Apărarea Civilă a controlat 3 depozite din Umm Al-Amd și a confirmat că nu există persoane rănite, potrivit The Sun.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 23:35
Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României
Ţara Galilor - Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Alte sporturi • 25 sept., 9:13
Ţara Galilor – Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Fotbal extern • 11 ian., 9:15
Prima ofertă pentru Gareth Bale, imediat după ce și-a anunțat retragerea din fotbal
Colaj cu jucătorii Angliei, SUA, Țării Galilor și Iranului
Campionatul Mondial 2022 • 29 nov., 23:10
CM 2022 | Iran – SUA 0-1 și Țara Galilor – Anglia 0-3. Anglia și SUA s-au calificat din în grupa B de la Cupa Mondială