Închide meniul

CM 2022 | Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina – Franţa: „Haideți să câștigăm pentru a treia oară!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2022, 15:04

CM 2022 | Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina – Franţa: „Haideți să câștigăm pentru a treia oară!

Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina - Franţa

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimedia

Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina – Franţa. Zidane le-a transmis jucătorilor lui Didier Deschamps să dea totul pentru a aduce a treia oară în istorie trofeul Cupei Mondiale la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane le mai transmite jucătorilor să se bucure de finală pentru că este „visul fiecărui copil” să ajungă la un stfel de nivel.

Zinedine Zidane, mesaj de luptă înainte de Argentina – Franţa

„Să joci într-o finală de Cupă Mondială este visul fiecărui copil. Haideți să câștigăm pentru a treia oară. Hai, Franța”, a transmis Zinedine Zidane înainte de Argentina – Franţa.

Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial

Piers Morgan mizează pe Franţa în ultimul act al turneului final din Qatar. Cunoscutul jurnalist britanic a oferit un pronostic, şi chiar a transmis şi cine va marca, dar şi cine va fi ales jucătorul finalei.

“Predicţie: Franţa va bate Argentina, scor 3-1, pentru a câştiga Campionatul Mondial. Mbappe va înscrie de două ori, Griezmann va fi declarat jucătorul meciului iar Messi va plânge”, se arată în postarea lui Piers Morgan, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Lionel Messi, strigăt de luptă înaintea finalei Campionatului Mondial

Lionel Messi a transmis un strigăt de luptă înaintea finalei Campionatului Mondial din Qatar, dintre Argentina și Franța. Căpitanul “Pumelor” a postat un mesaj din numai 4 cuvinte pe rețelele sociale, iar postarea a adunat milioane de aprecieri.

Starul sud-american visează să ridice Cupa Mondială deasupra capului, din calitate de căpitan al Argentinei.

Lione Messi i-a alarmat pe fanii sud-americani în urmă cu două zile, când nu s-a antrenat, dar între timp și-a revenit și anunță că este pregătit să scrie istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătit. Hai, Argentina!”, a scris Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Postarea starului lui PSG a adunat peste 6 milioane de aprecieri în 4 ore.

Scrisoare emoționantă primită de Lionel Messi de la fiul său, înainte de marea finală Argentina – Franța

Lionel Messi a primit o scrisoare emoționantă de la fiul său Thiago, chiar înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar 2022, Argentina – Franța.

Thiago a transcris de mână versurile unui cântec celebru printre supoterii Argentinei. Scrisoara sa a fost făcută publică de Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi.

“M-am născut în Argentina, pământul lui Diego și Lionel. Finalele pe care le-am pierdut, câți ani am plâns pentru ele. Băieți, acum ne-am entuziasmat din nou. Vreau să câștigăm al treilea titlu mondial, vreau să fiu campion mondial. Pe Diego îl putem vedea în ceruri, încurajundu-l pe Lionel”, este o parte din scrisoarea emoționantă a lui Thiago Messi pentru tatăl său, înaintea marii finale a Campionatului Mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și