Închide meniul

CM 2022 | Zlatan Ibrahimovic, anunț fabulos după primele meciuri de la Cupa Mondială: „El va fi golgheterul, revelația și cel mai bun jucător al turneului!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 8:31

CM 2022 | Zlatan Ibrahimovic, anunț fabulos după primele meciuri de la Cupa Mondială: „El va fi golgheterul, revelația și cel mai bun jucător al turneului!

Zlatan Ibrahimovic a făcut un anunț fabulos despre Olivier Giroud

Zlatan Ibrahimovic a făcut un anunț fabulos despre Olivier Giroud / Profimedia

  • Zlatan Ibrahimovic, anunț fabulos după primele meciuri de la Cupa Mondială
  • Ce a spus starul suedez

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) a avut un anunț fabulos după primele meciuri de la Cupa Mondială. Atacantul suedez nu se află la turneul final din Qatar, dar urmărește cu mare atenție toate partidele. „Ibra” a stat cu ochii inclusiv pe colegul său de la AC Milan, Olivier Giroud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giroud a reușit o „dublă” superbă în meciul câștigat de Franța în fața Australiei, scor 4-1, și a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei „Cocoșului Galic”, la egalitate cu legendarul Thierry Henry, cu 51 de goluri.

CM 2022 | Zlatan Ibrahimovic a făcut un anunț fabulos după primele meciuri de la Cupa Mondială din Qatar

Zlatan Ibrahimovic a văzut meciul Franței și a avut o reacție savuroasă la adresa coechipierului său din Serie A.

Reclamă

Suedezul spune că Giroud va câștiga titlul de golgheter al Campionatului Mondial. Mai mult, Ibrahimovic a anunțat, în glumă, că atacantul francez are șanse să primească chiar și premiul pentru „cel mai bun tânăr jucător” al Mondialului, la vârsta de 36 de ani.

„Cine va fi golgheterul Cupei Mondiale? Olivier Giroud! Cine va fi relevația? Olivier Giroud! Cine va fi cel mai bun jucător al turneului? Cred că prietenul meu Olivier Giroud!

Reclamă

Cine va fi cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială? Olivier Giroud, pentru că este încă tânăr, iar dacă el e tânăr, înseamnă că și eu sunt”, a spus Zlatan Ibrahimovic, pentru 433.

Olivier Giroud a egalat recordul deținut de Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței!

Olivier Giroud a egalat recordul lui Thierry Henry, pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței. Atacantul de 36 de ani a marcat o „dublă” de vis în meciul Franța – Australia, de la Cupa Mondială din Qatar, și a intrat direct în istorie.

Giroud s-a aflat într-o formă de vis la meciul de debut al campioanei mondiale en-titre la turneul final din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Olivier Giroud a marcat prima oară în minutul 32, cu poarta goală în față, după un assist oferit de Adrien Rabiot.

Vârful de la AC Milan a ieșit la rampă din nou în minutul 71, când a finalizat cu o lovitură de cap centrarea expediată de Kylian Mbappe.

A fost golul cu numărul 51 marcat de Olivier Giroud pentru naționala Franței. Atacantul de 36 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria selecționatei „Cocoșului Galic”, egalându-l pe legendarul Thierry Henry.

Giroud a reușit să ajungă la această bornă fabuloasă în 115 meciuri, în timp ce fostul mare atacant de la Arsenal și Barcelona a atins aceste cifre în 123 de partide.

La 36 de ani și 53 de zile, Olivier Giroud a mai stabilit două recorduri fantastice. Atacantul lui AC Milan a devenit cel mai în vârstă jucător francez care evoluează la un Campionat Mondial, precum și cel mai în vârstă jucător francez care înscrie la o Cupă Mondială.

De asemenea, Giroud a devenit al doilea cel mai în vârstă jucător care marchează o „dublă” la un Mondial, după Roger Milla, în 1990 (38 de ani și 34 de zile).

Reclamă

Olivier Giroud, în culmea fericirii după „dubla” din Franța – Australia 4-2

Olivier Giroud i-a dedicat victoria în fața Australiei lui Lucas Hernandez, fundașul francez care s-a accidentat și a părăsit terenul după numai 13 minute.

„La nivel colectiv, sunt foarte fericit cu cele 4 goluri marcate și cu acest start de turneu. Excepție face startul de meci, va trebui să lucrăm la asta. Vreau să îi dedic victoria lui Lucas (n.r. – Hernandez), care s-a accidentat în această seară. Încă o accidentare… este bila neagră din această seară. Sper să îl facem mândru.

Pe plan personal, nu cred că aș fi putut spera la mai bine de atât. Este o sursă de mândrie uriașă, nu vreau să mă opresc aici. Sper să continui la fel în turneu și să îmi ajut echipa să își atingă obiectivul. O luăm meci cu meci și devenim din ce în ce mai puternici.

Spiritul echipei este bun, avem tărie de caracter. Este extrem de important să știi cum să reacționezi când te afli în dificultate. Rămân cu cele 4 goluri și toate lucrurile bune pe care le-am făcut. Sunt extrem de mulțumit!”, a spus Olivier Giroud, citat de RMC Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială