Închide meniul

Gică Hagi a făcut show la conferință: „Și soră-mea știe tactică!”. Ce a spus „Regele” după eliminarea-șoc a Germaniei, de la Mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 14:53

Gică Hagi a făcut show la conferință: „Și soră-mea știe tactică!. Ce a spus „Regele după eliminarea-șoc a Germaniei, de la Mondial

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi a făcut show la conferință, înaintea meciului Farul – FC Botoșani, din etapa a 19-a din Liga 1. „Regele” a comparat programul aglomerat din fotbalul românesc cu cel de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat despre meciurile de la Cupa Mondială și, în special, despre eliminarea-șoc suferită de Germania, încă din faza grupelor.

Gică Hagi a făcut show la conferință: „Și soră-mea știe tactică!”

Gică Hagi nu s-a arătat prea surprins că Germania a ratat calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial.

Managerul Farului este fanul Angliei la turneul din Qatar și speră ca naționala lui Gareth Southgate să câștige al doilea Mondial din istorie, după cel din 1966.

„În 12 zile avem 4 meciuri, dar o să luăm fiecare meci în parte și vom încerca să câștigăm, ca și până acum. Nu avem probleme de efectiv, Nedelcu a revenit, dar nu e apt pentru acest joc. Trebuie să fim atenți la tot ce facem în teren, adversarul este foarte bun pe atac rapid.

Reclamă

Jucăm acasă și trebuie să încercăm să câștigăm meciul. Suntem acolo pentru că am făcut foarte bine, excelent. Ne interesează să creăm o echipă de învingători. Suntem la început de drum. În 6 zile avem 3 meciuri, o programare foarte bună. Trebuie să ne adaptăm. Jucăm și noi ca la Mondial.

(N.r. – Despre Mondial) Diferențele nu mai sunt așa de mari. Toți au învățat să joace tactic. Cu toții știu tactică, în orice colț din lume. Și soră-mea știe tactică. A învățat la cât se vorbește de fotbal și de tactică. Toată lumea știe de fotbal, acum, înțelege asta.

Gică Hagi ține cu Anglia la Cupa Mondială din Qatar: „Zici că a fost făcut turneul pentru ei!”

Aici, fotbalul s-a schimbat, la ritmul jocului, care e destul de ridicat, și la rezistență. Calitatea jucătorului va face diferența.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia (n.r. – favorita lui), ca să mă repet, încă o dată. Cred eu, că Anglia, pentru că ei sunt foarte obișnuiți să joace în această perioadă de iarnă. Până acum, ei ereau oboșiți când ajungeau la turnee finale, acum zici că a fost făcut turneul pentru ei, să câștige și ei, că n-au mai câștigat de mult.

(N.r. – Despre eliminare Germaniei) Se întâmplă, sunt tranziții, sunt echipe care pot să iasă. Aici nu vorbim de calificări, de grupe, vorbim de turnee finale, cei care am fost la turnee finale știm cu ce se mănâncă. Toate echipele sunt foarte bune. O dată poți să te duci sus, o dată poți să pierzi la limită. Când mergi la turneul final, toate echipele sunt foarte bune”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului Farul – FC Botoșani, potrivit farulconstanța.com.

Liderul Farul primește vizita Botoșaniului duminică, de la ora 13:15, în runda cu numărul 19 din Liga 1.

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi

Denis Alibec a dezvăluit ce înțelegere a făcut cu Gică Hagi. Atacantul i-a promis „Regelui” că va juca la Farul cel puțin până în vară.

Alibec a semnat la începutul acestui sezon cu Farul și a avut evoluții fantastice sub comanda lui Gică Hagi. Atacantul de 31 de ani e piesă de bază în echipa constănțenilor, care se luptă la titlu în Liga 1.

„Vreau să rămân aici până în vară. I-am promis şi domnului Hagi că nu voi pleca nicăieri şi din vară vom vedea ce va fi”, a spus Denis Alibec, conform orangesport.ro.

Șase goluri și două pase decisive a reușit Denis Alibec pentru Farul în actuala stagiune. Vârful echipei naționale a avut doar două goluri în jumătate de sezon la CFR Cluj, în stagiunea precedentă.

Reclamă

850.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și