Închide meniul

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Coasta de Fildeş, plan fabulos înaintea optimilor! Ivorienii vor să împrumute un selecţioner

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 19:33

Reclamă
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Coasta de Fildeş, plan fabulos înaintea optimilor! Ivorienii vor să împrumute un selecţioner

Coasta de Fildeş are un plan fabulos înaintea optimilor

Jucătorii Coastei de Fildeş, alături de fostul selecţioner, Jean-Louis Gasset / Profimedia

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Coasta de Fildeş are un plan fabulos înaintea optimilor. Chiar dacă sunt calificaţi în optimile de finală, ivorienii au pierdut două meciuri în faza grupelor şi l-au demis pe Jean-Louis Gasset.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Coasta de Fildeş trebuie să îşi găsească de urgenţă un selecţioner înaintea optimilor de finală cu Senegal, de pe 29 ianuarie. Herve Renard, actualul selecţioner al naţionalei feminine a Franţei, se află pe lista ivorienilor pentru un împrumut. Cupa Africii pe Naţiuni e exclusiv în AntenaPLAY începând cu faza optimilor de finală.

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Coasta de Fildeş, plan fabulos înaintea optimilor

Potrivit lequipe.fr, oficialii federaţiei din Coasta de Fildeş au început deja negocierile cu omologii federaţiei din Franţa pentru un împrumut al lui Herve Renard, actualul selecţioner al naţionalei feminine din hexagon.

Coasta de Fildeş nu are foarte mult timp la dispoziţie, deoarece va juca în optimile de finală pe 29 ianuarie, cu Senegal.

Herve Renard, în vârstă de 55 de ani, nu ar fi la prima experienţă ca selecţioner al Coastei de Fildeş. El a mai stat pe banca ivorienilor în perioada 2014-2015 şi a reuşit să câştige ediţia din 2015 a Cupei Africii pe Naţiuni. El a devenit atunci primul selecţioner din istoria competiţiei care a cucerit trofeul cu două ţări diferite, după ce a câştigat competiţia şi în 2012, cu Zambia. De asemenea, el a fost selecţionerul Marocului în perioada 2016-2019 şi ştie foarte bine toate echipele de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Reclamă

În perioada 2019-2023, el a fost selecţionerul Arabiei Saudite, iar la ediţia din 2022 a Cupei Mondiale a realizat una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, atunci când Arabia Saudită a învins Argentina cu 2-1. În martie 2023, el a devenit selecţionerul naţionalei feminine a Franţei.

Renard mai are contract cu federaţia franceză până în august 2024, urmând să participe alături de naţionala feminină a Franţei la Jocurile Olimpice de la Paris.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și