Închide meniul

Mohamed Salah s-a „rupt” la Cupa Africii şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi! Panică în lotul Egiptului

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 10:26 / Actualizat: 25 ianuarie 2024, 9:53

Reclamă
Mohamed Salah s-a „rupt la Cupa Africii şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi! Panică în lotul Egiptului

Mohamed Salah s-a "rupt" la Cupa Africii

Mohamed Salah, în timpul meciului în care s-a accidentat / Colaj Profimediaimages

Mohamed Salah s-a „rupt” la Cupa Africii şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. Atacantul în vârstă de 33 de ani a suferit o accidentarea în timpul meciului Egipt – Ghana, scor 2-2, din Grupa B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah, starul echipei engleze Liverpool şi al selecţionatei Egiptului, s-a accidentat în cursul meciului pe care „faraonii” l-au încheiat la egalitate, 2-2, cu selecţionata Ghanei, joi seara la Abidjan, în cadrul Grupei B a Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal.

Mohamed Salah s-a „rupt” la Cupa Africii

Salah a suferit o leziune la coapsa stângă şi a părăsit terenul cu câteva minute înainte de pauză, când a fost înlocuit de Mostafa Fathi, cedându-i banderola de căpitan fundaşului central Ahmed Hegazy, anunţă agerpres.ro.

La scurt timp după ieşirea lui Salah, ghanezii au deschis scorul prin Mohamed Kudus, mijlocaşul formaţiei engleze West Ham United (45+3). Egiptenii au egalat prin Omar Marmoush (69), însă bucuria lor a fost de scurtă durată, Kudus reuşind dubla în minutul 71. Rezultatul final al întâlnirii a fost stabilit de Mostafa Mohamed, care a marcat cel de-al doilea gol al Egiptului, în minutul 74.

Reclamă

Sper că nu este o problemă foarte gravă. Dar acum nu ştiu, pentru că este prea devreme pentru a ne da seama de ceva. Cred că nu este ceva serios, dar o să vedem dacă Salah îşi va reveni„, a declarat selecţionerul Egiptului, Rui Vitoria.

Salah riscă să nu mai joace la Cupa Africii

Mohamed Salah va fi supus unor teste medicale pentru a se afla cât de gravă este accidentarea. Riscă totuşi să fie OUT chiar şi şase săptămâni şi să nu mai joace niciun meci la Cupa Africii.

Egiptul ocupă locul secund în Grupa B, cu 2 puncte, fiind devansată de selecţionata Capului Verde (3 puncte), care a învins anterior Ghana (2-1) şi care va juca vineri împotriva Mozambicului, ocupanta poziţiei a treia, la egalitate de puncte (1) cu Ghana, ultima clasată.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele meciuri din această grupă, Ghana – Mozambic şi Egipt – Capul Verde.

În Grupa A, Nigeria a învins joi la limită, cu scorul de 1-0, selecţionata Cote d’Ivoire, gazda competiţiei, în urma unui penalty transformat de William Troost-Ekong (51), după un faul în careu comis de Ousmane Diomande asupra atacantului-vedetă al „Super Vulturilor”, Victor Osimhen, campionul en titre al Italiei cu SSC Napoli.

În cadrul aceleiaşi grupe, Guineea Ecuatoriană a dispus cu 4-2 de Guineea-Bissau şi ocupă primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Nigeria (4). Cote d’Ivoire se află pe poziţia a treia, cu 3 puncte, urmată de Guineea-Bissau, 0 puncte. Luni sunt programate partidele Guineea-Bissau – Nigeria şi Guineea Ecuatorială – Cote d’Ivoire.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și