Închide meniul

Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României: „A compromis rezultatul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 23:57

Reclamă
Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României: „A compromis rezultatul!

Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj

Mircea Lucescu / AS.ro

Mircea Lucescu a urmărit din tribună dezastrul suferit de Adi Mutu la CFR Cluj şi a avut o primă reacţie după eliminarea ruşinoasă a ardelenilor din Cupa României. Cel mai titrat antrenor român „a pus tunurile” pe un jucător al grupării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panagiotis Tachtsidis, grecul care a fost eliminat în minutul 11 după ce şi-a umplut de sânge un adversar, a fost arătat cu degetul de „Il Luce”. Mijlocaşul defensiv este considerat principalul vinovat pentru eşecul de proporţii suferit de CFR.

Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj, după eşecul cu Corvinul

Mircea Lucescu a precizat Tachtsidis l-a pus într-o postură teribilă pe Adi Mutu.

Felicitări publicului care a fost extraordinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstrație de forță și de inteligență tactică și mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de divizia A.

Rezultatul e important, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aș vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeași manieră și să văd Hunedoara în Divizia A.

Reclamă

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferență între A și B, mai ales în ceea ce privește Cupa. Cupa este așteptată de toți jucătorii din eșaloanele inferioare pentru a ieși în evidență. Știam că din punct de vedere al disponibilității de joc, jucătorii hunedoreni vor fi superiori.

Ceilalți au intrat puțin blazați în teren, puțin relaxați. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis și rezultatul, și valoarea antrenorului, și valoarea celorlalți jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a spus Mircea Lucescu la finalul meciului, potrivit sport.ro.

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj şi a fost aplaudat la scenă deschisă! Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0

Mutu era devastat la finalul meciului, după cel de-al patrulea gol înscris de divizionara secundă. Antrenorului de la CFR Cluj nu îi venea să creadă ce a păţit!

Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare).

A fost roşu clar, i-a spar nasul, nu avem ce să reproşăm. Am venit aici din respect pentru dumneavoastră, un meci fără istoric pentru noi. În seara asta am fost penibili, mai rău decât să fim penibili nu se poate.

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă. Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri. Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta.

În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și