Închide meniul

Marius Lăcătuş a spus care ar putea fi jucătorul-cheie al României în meciul cu Elveţia: „Are calități foarte bune”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 20:36

Reclamă
Marius Lăcătuş a spus care ar putea fi jucătorul-cheie al României în meciul cu Elveţia: „Are calități foarte bune

Marius Lăcătuş a spus care ar putea fi jucătorul-cheie al României în meciul cu Elveţia

Marius Lăcătuş, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Marius Lăcătuş a spus care ar putea fi jucătorul-cheie al României în meciul cu Elveţia. „Fiara” mizează pe Florinel Coman, care este titular în această seară în ultimul meci al României din preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia este în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii lui Edi Iordănescu luptă pentru a se menţine pe primul loc. România are 19 puncte, în timp ce Elveţia, calificată şi ea la EURO, are 17 puncte.

Marius Lăcătuş a spus care ar putea fi jucătorul-cheie al României în meciul cu Elveţia

Florinel Coman are calități foarte bune. La un joc de acasă, unde rezultatul nu mai e atât de important, aceste calități pe care le are Coman ar putea aduce un plus în jocul echipei.

Asta nu înseamnă că mie nu mi-a plăcut Drăguș. Edi Iordănescu nu are altă soluție dacă vrea să îl schimbe pe Drăguș, pentru că Mihăilă e suspendat. Singurul motiv pentru care să îl schimbe ar fi starea de oboseală. Nu are alt motiv din punct de vedere al jocului”, a declarat Marius Lăcătuș la digisport.ro.

Îi dai încredere. Florinel Coman joacă la FCSB, care e pe primul loc și, când el nu joacă, FCSB are probleme. Este unul dintre cei mai importanți jucători din campionat”, a spus și Duckadam despre Florinel Coman pentru sursa citată.

Reclamă

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia! Moruţan, Coman şi Alibec sunt titulari. 5 modificări faţă de meciul cu Israel

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia. Selecţionerul mizează totul pe atac în faţa a 50 de mii de români pe Arena Naţională.

Cu Israel, Edi Iordănescu a mizat în atacul României pe Ianis Hagi, Puşcaş şi Deniş Drăguş. Toţi 3 au avut o contribuţie majoră în obţinerea victoriei care ne-a asigurat calificarea la EURO 2024.

Cu Elveţia, selecţionerul României a decis să schimbe între atacul. Iordănescu mizează pe Moruţan, Alibec şi Florinel Coman în atac. Şi în linia de mijloc s-au produs modificări.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Marin şi Alexandru Cicâldău le-au luat locul lui Răzvan Marin şi Screciu.

Echipa de start a României:

  • România: Horaţiu Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Marius Marin, Nicolae Stanciu, Cicâldău – Coman, Alibec, Moruţan

România – Elveţia LIVE VIDEO. Florinel Coman se gândeşte doar la victorie

Ca şi selecţionerul României, Florinel Coman nu ia în calcul decât victoria în partida cu Elveţia. Cei 50 de mii de fani care vor fi în tribună reprezintă o motivaţie în plus.

„Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte. Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat”a spus Florinel Coman în exclusivitate pentru AntenaSport.

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă. În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și