Închide meniul

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia! Moruţan, Coman şi Alibec sunt titulari. 5 modificări faţă de meciul cu Israel

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2023, 20:21

Reclamă
Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia! Moruţan, Coman şi Alibec sunt titulari. 5 modificări faţă de meciul cu Israel

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia! Moruţan, Coman şi Alibec sunt titulari

Profimedia

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia. Selecţionerul mizează totul pe atac în faţa a 50 de mii de români pe Arena Naţională. România – Elveţia va fi live pe Antena şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu mizează totul pe cartea atacului ca să păstreze România pe primul loc în grupă. Selecţionerul a luat decizia de a schimba tot atacul.

Edi Iordănescu a schimbat tot atacul cu Elveţia

Cu Israel, Edi Iordănescu a mizat în atacul României pe Ianis Hagi, Puşcaş şi Deniş Drăguş. Toţi 3 au avut o contribuţie majoră în obţinerea victoriei care ne-a asigurat calificarea la EURO 2024.

Cu Elveţia, selecţionerul României a decis să schimbe între atacul. Iordănescu mizează pe Moruţan, Alibec şi Florinel Coman în atac. Şi în linia de mijloc s-au produs modificări.

Marius Marin şi Alexandru Cicâldău le-au luat locul lui Răzvan Marin şi Screciu.

Reclamă

Echipa de start a României:

România – Elveţia LIVE VIDEO. Florinel Coman se gândeşte doar la victorie

Ca şi selecţionerul României, Florinel Coman nu ia în calcul decât victoria în partida cu Elveţia. Cei 50 de mii de fani care vor fi în tribună reprezintă o motivaţie în plus.

„Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte. Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat„, a spus Florinel Coman în exclusivitate pentru AntenaSport.

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă. În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și