Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă, anunţ surprinzător înainte de Cipru – România: „Un egal nu ar fi un eşec”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2024, 15:33

Reclamă
Mihai Stoichiţă, anunţ surprinzător înainte de Cipru – România: „Un egal nu ar fi un eşec

Mihai Stoichiţă, anunţ surprinzător înainte de Cipru - România

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu - Antena Sport

Mihai Stoichiţă a făcut un anunţ surprinzător înainte de Cipru – România, al treilea meci al lui Mircea Lucescu în al doilea său mandat pe banca tricolorilor. România va evolua şi împotriva Lituaniei, tot în deplasare, pe 15 octombrie, de la 21:45, live pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Il Luce vine după două victorii, 3-0 în Kosovo şi 3-1 cu Lituania acasă şi România are nevoie de cât mai multe puncte în grupa de Nations League pentru a păstra şanse de a ajunge la barajul pentru claificarea la World Cup 2026, turneu ce va fi exclusiv pe Antenă.

Mihai Stoichiţă, anunţ surprinzător înainte de Cipru – România

În acest context, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal surprinde când susţine că un egal nu ar reprezenta un eşec pentru naţională. Aceasta va fi a 14-a întâlnire directă dintre cele două echipe şi echipa trupa noastră s-a impus în 9 rânduri, pierzând o singură dată.

„(N.r. Unii spun că ar fi un eşec dacă nu câştigăm aici) Părerea lor. Părerea mea e cu totul alta, nu e niciun eşec. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania.

Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec. Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi”, a spus Stoichiţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoichiță, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat

Mihai Stoichiță știe ce trebuie să facă Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat la echipa națională. Directorul tehnic de la FRF i-a dat un sfat atacantului de la FCSB.

Totodată, Mihai Stoichiță a subliniat că Mircea Lucescu nu vrea să destramă grupul creat la echipa națională, fiind de părere că a devenit o concurență acerbă pentru un loc în lotul „tricolorilor”.

„Lucescu a văzut toate meciurile României, s-a format un grup care e greu de spart, e un grup care a demonstrat că poate să joace la un nivel înalt. Atunci, concurenţa devine acerbă, toţi întreabă de unul sau de altul.

Reclamă

E timp să vină şi Bîrligea, e un jucător care mie-mi place foarte mult, îl admir. Va veni şi timpul lui, trebuie să ai răbdare, să nu renunţi, să joci la fel de bine ca să-l obligi pe Lucescu să te ia la echipa naţională”, a mai spus Stoichiță.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:03

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

19:53

Au început lucrările pentru noul stadion Dinamo! Când se întorc „câinii” în Ştefan cel Mare

19:51

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României: „Pe această bază trebuie să construim”

19:33

Video„Nu visăm, acesta e obiectivul” Radu Drăguşin, mesaj ferm înaintea meciurilor naţionalei cu Cipru şi Lituania!

19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii
Citește și