Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2024, 13:29

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

Gică Hagi, în timpul unui eveniment - Antena Sport

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce Ianis Hagi ar fi ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce. „Regele” susţine că mintea fiului său trebuie să fie doar la EURO 2024. Până atunci, România joacă un ultim amical, cu Liechtenstein, vineri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit la Rangers după împrumutul la Alaves şi jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro ar putea pleca din nou din Scoţia. De această dată, la Fenerbahce, unde recent a fost numit antrenor „The Special One”.

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

„Nu vreau să vorbesc despre asta, ne aflăm în altă zonă! Ianis are un singur lucru în faţă: Campionatul European. El trebuie să se gândească numai la acest lucru. Restul, sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. Pot fi multe. El are un singur scop, acela de a face un Campionat European foarte bun.

Cred că vom face un campionat bun. Trebuie să fim încrezători, echipa trebuie să facă ambele faze, 100%. Putem face orice rezultat. Cred că echipa României va câştiga primele două meciuri şi asta înseamnă că se va califica”, a spus Hagi.

”Cred că mi-am spus idea după meciul cu Bulgaria. Odată ce am făcut primii pași la echipa națională și m-am prezentat, gândul meu a fost doar acolo. Știți cine sunt impresarii mei, puteți să îi sunați să vă spună ei”, a spus Ianis Hagi, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Popescu aşteaptă un singur lucru de la Ianis Hagi, după EURO 2024

Gică Popescu se aşteaptă să îl vadă pe Ianis Hagi la o echipă bună din primele campionate ale Europei, care să se afle în prima jumătate a clasamentului. Cel mai important lucru pentru internaţionalul român rămâne să meargă la o echipă unde să joace. Momentan, el mai are un an de contract cu Rangers:

„Ianis trebuie să meargă la o echipă bună unde să joace. O echipă de afară, de la jumătatea clasamentului în sus, din campionatele puternice, e bună. A avut acel ghinion incredibil, s-a accidentat la un meci de Cupă cu o echipă de Liga 2 în Scoţia. A stat un an de zile până şi-a revenit.

Eu ştiu cât de greu este şi cât de mult a muncit Ianis să revină. Este incredibil efortul pe care l-a făcut, a revenit în echipa naţională. A fost unul dintre jucătorii importanţi în ceea ce priveşte calificarea la Campionatul European, însă trebuie să joace”, a declarat Gică Popescu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și