Închide meniul
VIDEO

Scandal monstru la finalul meciului dintre PAOK și AEK! Matias Almeyda a luat de gât un rival

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 21:55

Reclamă
Scandal monstru la finalul meciului dintre PAOK și AEK! Matias Almeyda a luat de gât un rival

Scandal monstru la finalul meciului dintre PAOK și AEK!

Scandal PAOK - AEK Atena / Captură AntenaPLAY

A fost un scandal monstru la finalul meciului dintre PAOK și AEK! Spiritele s-au încins după fluierul final al partidei de pe Toumba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat derby-ul cu AEK, cu scorul de 3-2. Partida s-a văzut în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY.

Scandal monstru la finalul meciului dintre PAOK și AEK!

După fluierul final al duelului de la Salonic, oficialii lui AEK Atena au „luat foc” pe bancă. Chiar tehnicianul echipei a avut o ieșire nervoasă și s-a năpustit asupra adversarilor.

Matias Almeyda nu s-a mai controlat și și-a făcut loc printre oamenii de lângă banca de rezerve și l-a luat de gât pe un oficial al celor de la PAOK! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, pentru ca spiritele să se liniștească.

După 3-2 cu AEK, PAOK a reintrat în lupta pentru titlu! La finalul partidei, Panathinaikos era condusă cu 1-0 de Aris, iar astfel echipa lui Răzvan Lucescu se află pe locul 2, cu 71 de puncte, la diferență de 4 puncte de liderul antrenat de Matias Almeyda.

Reclamă

De notat este faptul că echipa din Atena are un meci în plus față de PAOK.

Derby nebun între PAOK şi AEK | Răzvan Lucescu, criză de nervi

A fost un derby nebun între PAOK şi AEK, meci în care Răzvan Lucescu a făcut o criză de nervi. În minutul 73, a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca spiritele să se calmeze.

În minutul 72 al partidei, care a fost live în AntenaPLAY, meciul s-a întrerupt, din cauza unui conflict între membrii staff-urilor celor două echipe. A fost nevoie ca poliţia să intervină pentru ca spiritele să se calmeze.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu nu a părut a fi implicat în acest conflict, însă în momentul în care poliţia a intervenit, antrenorul român a fost surprins gesticulând nervos către jucătorii săi.

Scorul era de 1-1 în momentul în care partida s-a întrerupt. Ulterior, imediat după ce partida s-a reluat, AEK a preluat conducerea, după golul lui Vida.

VEZI AICI VIDEO

PAOK a reuşit egalarea în minutul 81. Yiannis Konstantelias a reuşit „dubla” şi a declanşat nebunia pe arena din Salonic. Camerele tv l-au surprins din nou pe Răzvan Lucescu, care îi îndemna pe suporteri să o încurajeze şi mai mult pe PAOK.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și