Închide meniul

"Le zăpăcea pe nevestele fotbaliştilor!". Gigi Becali, dezvăluiri despre Anamaria Prodan. "Lui Reghe nu îi e ruşine de mine?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 17:02

"Le zăpăcea pe nevestele fotbaliştilor!". Gigi Becali, dezvăluiri despre Anamaria Prodan. "Lui Reghe nu îi e ruşine de mine?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, noi dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a spus că Gigi Becali are un "creier cu probleme" şi că şeful FCSB şi vărul său, Giovanni Becali, ar fi sunat ca "doi şobolănei disperaţi" la patronul Parmei ca să obţină un preţ mai bun pentru transferul lui Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor"

Şeful FCSB i-a dat replica şi a susţinut că agentul FIFA se ruga de nevsetele jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf ca să semneze contracte cu aceştia.

"Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare.

Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza lui Anamaria Prodan.

Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

Reclamă

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovanni cu Victor în pușcărie?", a spus Gigi Becali, în prosport.

Gigi Becali: "Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine"

Patronul FCSB spune că Anamaria Prodan nu se va ridica niciodată la valoarea lui Giovanni Becali ca impresar.

"Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?

Reclamă 4 / 0/3

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «patroane?»” Nu mai sunt eu ala Gigi «familia mea»?

Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei", a mai spus Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a declarat pentru AS.ro că cei doi vor renunţa la jigniri şi se vor împăca în curând, dar că neînţelegerea financiară dintre ei ar putea ajunge în justiţie. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și