Închide meniul

Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 16:13

Reclamă
Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare

Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui

Siyabonga Ngezana / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui. Fundaşul central al FCSB-ului a ratat câştigarea titlului cu Kaizer Chiefs, în sezonul 2019-2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui a ratat titlul în ultimele 30 de minute ale ultimei etape. Kaizer Chiefs avea nevoie de victorie, dar a obţinut doar un rezultat de egalitate.

Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare”

”Încă doare și încă este o amintire care mă urmărește”, a declarat Siyabonga Ngezana într-un interviu pentru farpost.co.za.

”Mă gândesc mereu la faptul că Sundowns a câștigat campionatul chiar în ultimul meci al sezonului, după ce am remizat cu Baroka FC.

Campionatul ne-a scăpat pur și simplu din mâini în ultimele 30 de minute ale meciului. Așadar, este încă o amintire care îmi stă în cap și pe care încă o pot revedea clar”, a dezvăluit Ngezana pentru sursa citată.

Reclamă

Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB!

Alex Băluţă a avut mai multe oferte din străinătate înainte de a semna cu FCSB. Dorit şi de Universitatea Craiova, el a ajuns în cele din urmă la echipa lui Gigi Becali.

Băluţă a dezvăluit acum, după ce a cucerit titlul cu FCSB, că, în afară de echipa lui Rotaru, a mai avut oferte de la Widzew Lodz (din Polonia), de la Qarabag şi chiar din… Australia!

Vara trecută am tot purtat discuții cu Craiova și ăsta a fost primul gând. Eu am așteptat oferte din străinătate, am avut oferte din Polonia, de la Widzew Lodz. Am avut apoi de la Qarabag, dar nu s-a concretizat nimic. Au fost niște oferte din Australia.

Reclamă 4 / 0/3

Eram convins că o să merg acolo! Eram sigur pe mine, dar mi-au oferit foarte puțin la ceea ce înseamnă viața din Australia și faptul că era foarte departe. Numai câte ore zburam până acolo… N-am putut.

Am zis să mai aștept. Am tot continuat să vorbesc cu cei de la Craiova”, a declarat Alex Băluță pentru fanatik.ro.

„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB

Darius Olaru a avut un schimb de replici savuros cu Alex Băluţă, după ce FCSB a cucerit titlul de campioană. Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a câştigat campionatul.

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

„Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului!

Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a devenit matematic campioană.

Imediat după fluierul final, pe Arena Naţională a început sărbătoarea. Mihai Stoica a mers în peluză pentru a sărbători titlul alături de suporteri şi a oferit imaginea serii.

La un moment dat, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a fost surprins plin de sânge, în timp ce sărbătorea alături de jucători şi suporteri. Ulterior, el a dezvăluit că cel care i-a spart arcada a fost Ovidiu Popescu.

Bucuria a fost însă prea mare şi cei de la FCSB nu au mai ţinut cont de nimic. Mihai Stoica a şi gluimit, spunând că Popescu a scăpat de cartonaşul galben, după acest „fault” comis după ce nu a înţeles că a fost „invitat” să prelungească contractul.

„Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și