Închide meniul
VIDEO

Al Ain – Al-Nassr 1-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 20:08

Al Ain – Al-Nassr 1-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei

Al Ain - Al Nassr, 18:00, LIVE în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo, pregătit să facă spectacol

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Al Ain – Al-Nassr 1-o a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Cristiano Ronaldo a cedat la limită în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Ain au avut şi două goluri anulate cu VAR. Mai întâi în minutul 28, apoi în minutul 72. Rahimi a marcat unicul gol al meciului în minutul 44. În minutul 90+4, Aymeric Laporte a fost eliminat. Al Nassr va încerca să întoarcă soarta calificării în retur.

Al Ain – Al-Nassr 1-0 LIVE în AntenaPLAY

Min. 90+15: Fluier final! Al Ain a câştigat cu 1-0. Calificarea se va decide în retur, tot LIVE în AntenaPLAY

Min. 90+10: Cristiano Ronaldo, aproape de un gol absolut fantastic! Starul portughez a şutat de la jumătatea terenului şi puţin a lipsit să marcheze un gol ce ar fi intrat în istorie

Min. 90+4: Aymeric Laporte a fost eliminat!

Reclamă

Min. 72: Un alt gol anulat pentru Al Ain! Autorul golului, Rahimi, a înscris iarăşi, dar reuşita a fost anulată. E al doilea gol anulat al lui Al Ain în acest meci

Min. 44: Al Ain – Al-Nassr 1-0! Gol superb marcat de Rahimi, după o acţiune de efect a gazdelor! Stadionul a „erupt” după golul atacantului lui Al Ain

Min. 28: Gol anulat Al Ain! Kaku a reluat în plasă o centrare foarte bună de pe partea dreaptă, dar golul a fost anulat pentru offside după examinarea VAR

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Ocazie mare pentru Al Ain! Ospina îşi salvează echipa la un şut al lui Rahimi care ar fi intrat în poartă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Al Ain: Eisa – Palacios, Al-Hashemi, Autonne, Erik – Park, Al Baloushi – Al-Ahbabi, Gamarra, Nader – Rahimi

Al-Nassr: Ospina – Behich, Laporte, Al Ghanam, Alawjami – Al Sulaiheem, Al-Khaibari, Sadio Mane, Otavinho, Yahya – Ronaldo

Cristiano Ronaldo are cifre senzaţionale în acest sezon. În campionat a jucat 20 de meciuri şi a adunat 22 de goluri şi 9 assist-uri. Starul portughez se află într-o formă de senzaţie chiar dacă a împlinit recent 39 de ani. În ciuda vârstei, site-ul de specialitate transfermarkt.com i-a evaluat cota de piaţă starului portughez la 15 milioane de euro.

În Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo a marcat 5 goluri în 6 partide. El a oferit şi un assist.

În optimile de finală, LIVE în AntenaPLAY, Cristiano Ronaldo a marcat în ambele meciuri cu Al Feiha. În tur, Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al întâlnirii. În retur, Al Nassr a învins-o pe Al Feiha cu 2-0. Otavio a deschis scorul în minutul 16, iar Ronaldo l-a majorat în minutul 86.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a înscris cu un lob superb, în minutul 81. Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY.

Ronaldo a făcut un un-doi cu un coechipier, a fost găsit într-o poziţie foarte bună şi a finalizat în stil de mare campion. Portughezul a fost la primul gol şi la primul meci oficial din 2024, neevoluând până acum din pricina unei accidentări.

Anterior golului marcat în minutul 81, Cristiano Ronaldo a ratat două ocazii mari. Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Ronaldo nu a reuşit să înscrie din interiorul careului.

Ronaldo a trimis în portarul Stojkovic, după ce a primit o centrare de pe partea stângă.

Ulterior, în minutul 64, Ronaldo a ratat o altă ocazie mare. Portughezul nu a putut marca din câţiva metri cu o lovitură de cap.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei ne aduce cele patru meciuri care se vor desfăşura în perioada 4-6 martie. Partidele retur se vor disputa în perioada 11-13 martie.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Dan Petrescu luptă pentru calificarea în semifinalele competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY. Ai-Ain – Al-Nassr e luni, de la ora 18:00, în timp ce Jeonbuk Motors – Ulsan e marţi, de la ora 12:00.

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Capul de afiş al sferturilor de finală este reprezentat de duelul dintre Al-Hilal şi Al-Ittihad, tocmai ultimele două echipe care au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Dacă Al-Hilal a trecut de Sepahan, din Iran, Al-Ittihad a eliminat-o pe Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

În celălalt meci din vest se vor întâlni Al-Ain din Emiratele Arabe Unite şi Al-Nassr din Arabia Saudită, echipa lui Cristiano Ronaldo. În optimi, Al-Nassr a trecut de Al Feiha, din Arabia Saudită, în timp ce Al-Ain a trecut de Nasaf Qarshi din Uzbekistan. Cristiano Ronaldo luptă pentru încă un trofeu, chiar dacă a ajuns la 39 de ani.

În est, echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, va juca pentru un loc în semifinale cu Ulsan HD, campioana din Coreea de Sud. În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Programul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și