Închide meniul
Video

Cristiano Ronaldo, ratare uriaşă în Al Feiha – Al Nassr, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a tras în portar dintr-o poziţie ideală!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 21:20

Cristiano Ronaldo, ratare uriaşă în Al Feiha – Al Nassr, LIVE în AntenaPLAY!

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a avut o ratare uriaşă în Al Feiha – Al Nassr, LIVE în AntenaPLAY! Starul portughez a primit o centrare de pe partea stângă în minutul 45+1 al partidei, un fundaş a sărit pe sub minge, iar balonul a ajuns la Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul s-a aflat într-o poziţie ideală, dar nu a reuşit să îl învingă pe portarul lui Al Feiha, Stojkovic, din doar câţiva metri. Ronaldo a trimis pe centru, iar Stojkovic a reuşit să respingă.

Cristiano Ronaldo, ratare uriaşă în Al Feiha – Al Nassr, LIVE în AntenaPLAY!

S-a intrat la cabine cu scorul de 0-0. Al Feiha – Al Nassr e transmis în AntenaPLAY. Aplicaţia AntenaGroup transmite Liga Campionilor Asiei.

Astăzi, Dan Petrescu a obţinut o victorie importantă, 2-0 cu Pohang în turul optimilor Ligii Campionilor Asiei, într-un meci disputat pe teren propriu, exclusiv în AntenaPLAY.

Showul gazdelor a început în minutul 17, atunci când Jeonbuk a trimis mingea puternic în transversală, prin Hong, balonul a revenit pe teren şi, după o combinaţie, Hernades a marcat tot după ce mingea a lovit transversala.

Reclamă

Brazilianul de 24 de ani a fugit spre banca lui Jeonbuk şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo, după reuşita care a adus în avantaj echipa lui Petrescu.

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Mă gândesc dacă să jucăm sau nu în retur!”

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după victoria din Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român s-a plâns de faptul că unii jucători s-au accidentat în victoria cu Pohang, din optimile competiției.

Jeonbuk a învins-o clar pe Pohang, în turul confruntării din optimile Cupei Asiei. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 2-0, în meciul care s-a văzut live, în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a fost mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa, mărturisind că îi va pregăti mult mai bine pe jucători pentru meciul retur. Acesta s-a plâns de problemele medicale acuzate de aceștia, după primul meci al anului.

De asemenea, Petrescu a mai oferit detalii și din interiorul echipei, mărturisind că victoria din duelul cu Pohang le-a oferit un bun moral jucătorilor săi.

„Nu știu ce se va întâmpla înainte de retur, dar mă voi pregăti bine”

Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. În prima repriză, am fost stabili. În repriza a doua, adversarul s-a aruncat în atac. Păcat că am avut un jucător accidentat, dar ne vom pregăti bine pentru a avea un rezultat bun și în retur, pentru a avansa în sferturi.

I-au ”smuls” ochii lui Lee. Hernandez a fost, de asemenea, rănit. Mă gândesc dacă să joc sau nu în manșa a doua. Kim Tae-Hwan este și el obosit. Nu știu ce se va întâmpla înainte de retur, dar mă voi pregăti bine.

Victoria de azi va avea un impact pozitiv asupra fanilor și jucătorilor. Mai avem de jucat returul. Atmosfera din echipă se îmbunătățește, cu siguranță. Au depășit lipsa de victorii împotriva lui Pohang, în sezonul trecut. Vom depune eforturi mari pentru a face din capacitatea fiecărui individ o echipă bună”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și