Închide meniul
VIDEO

Două hattrick-uri în Al Ain-Al Hilal 4-5, partida în care Neymar a revenit după un an de absenţă! Meciul a fost în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2024, 21:48

Reclamă
Două hattrick-uri în Al Ain-Al Hilal 4-5, partida în care Neymar a revenit după un an de absenţă! Meciul a fost în AntenaPLAY

Două hattrick-uri în Al Ain-Al Hilal 4-5, partida în care Neymar a revenit după un an de absenţă!

Soufiane Rahimi şi Salem Al Dawsari, autorii hattrick-urilor din meciul Al Ain - Al Hilal 4-5, în care a revenit Neymar / captura AntenaPLAY

S-au reuşit două hattrick-uri în Al Ain-Al Hilal 4-5, partida în care Neymar a revenit după un an de absenţă! Soufiane Rahimi şi căpitanul lui Al Hilal, Salem Al Dawsari, au reuşit să marcheze câte 3 goluri în meciul care a consemnat revenirea pe teren a starului brazilian Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intrat pe teren în minutul 77, în locul lui Nasser Al Dawsari, Neymar a fost aproape de gol 10 minute mai târziu. Neymar a şutat bine, pe poartă, dar portarul Eisa a reuşit o paradă excelentă. Al Ain-Al Hilal 4-5 a fost în direct în AntenaPLAY.

Două hattrick-uri în Al Ain-Al Hilal 4-5, partida în care Neymar a revenit după un an de absenţă! Meciul a fost în AntenaPLAY

Salem Al Dawsari a marcat în minutele 45+5, 65 şi 75 ale partidei Al Ain-Al Hilal 4-5. Atacantul lui Al Ain, Soufiane Rahimi, a înscris în minutele 39, 67 şi 90+6 (din penalty).

Al Hilal are un start excelent de sezon în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. După 3 partide, Al Hilal are maximum de puncte, 9.

De partea cealaltă, câştigătoarea en-titre a trofeului, Al Ain, are un start slab de sezon în Liga Campionilor Asiei. După 3 etape, Al Ain nu are decât un singur punct, fiind pe locul 11 în clasament.

Reclamă
Reclamă

Al Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

Meciul Al Ain – Al Hilal 4-5 a fost transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Grupa principală continuă cu etapa a treia.

După un an de zile, Neymar a revenit pe teren, la meciul „nebun” Al Ain – Al Hilal 4-5. Starul brazilian a fost introdus pe teren în repriza secundă şi a avut o mare ocazie de a marca. A fost un meci cu două hattrick-uri, reuşite de Salem Al Dawsari şi Rahimi. Neymar a avut de suferit în urma accidentării la ligamentul încrucişat pe 17 octombrie 2023, în meciul Braziliei cu Uruguay, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Operat în noiembrie anul trecut, Neymar a fost nevoit să parcurgă un drum lung pentru a putea reveni pe teren. În cele din urmă, recuperarea s-a încheiat, iar brazilianul a jucat primul meci în Liga Campionilor Asiei. A fost o partidă de ţinut minte, cu 9 goluri şi două hattrick-uri.

Reclamă

Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, spunea Neymar, în videoclipul în care anunţa că este pregătit să joace din nou.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și