Închide meniul

Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, competiție ce este exclusiv în AntenaPLAY

Publicat: 9 iulie 2024, 20:48

Reclamă
Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, competiție ce este exclusiv în AntenaPLAY

Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, competiție ce este exclusiv în AntenaPLAY

Florinel Coman / Instagram Al-Gharafa

Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, alături de noua lui echipă, Al-Gharafa, după transferul uriaş la formaţia din Doha. Liga Campionilor Asiei este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a semnat cu Al-Gharafa, acolo unde va avea un salariu imens, de 2 milioane de euro pe sezon. Gigi Becali încasează 5.250.000 de euro pentru internaţionalul român, deşi clauza lui Coman era de 5 milioane de euro.

Florinel Coman luptă pentru grupele Ligii Campionilor Asiei, competiție ce este exclusiv în AntenaPLAY

Al-Gharafa o va întâlni în data de 13 august, în calificările pentru Liga Campionilor Asiei, pe câştigătoarea duelului dintre Sepahan FC (Iran) şi Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Dacă va reuşi să treacă de această confruntare, echipa lui Coman se va duela în finala pentru Liga Campionilor Asiei cu învingătoarea dintre Shandong Taishan şi Bangkok United.

Florinel Coman are şansa, odată cu acest transfer uriaş în Qatar, să facă senzaţie în competiţia în care au putut fi văzuţi, sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, dar şi antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu. Dan Petrescu o antrena atunci pe echipa sud-coreeană Jeonbuk. Cosmin Olăroiu era la aceeaşi echipă pe care o antrenează şi în prezent, Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Oficialii formației din Qatar i-au dedicat un material video de senzație românului.

Gigi Becali a dat o adevărată lovitură odată cu transferul lui „Mbappe de România”. FCSB primeşte suma de 5,25 milioane de euro, în schimbul vedetei sale.

În decursul zilei de 8 iulie, oficialii clubului din Qatar au postat un material video de senzație, prin care a fost anunțat transferul lui Florinel Coman.

Reclamă

„Oficial! Golgheterul Ligii din România, FLORINEL COMAN s-a înțeles cu Al-Gharafa pentru un contract de 3 ani, cu opțiunea de prelungire pe încă un an”, au anunțat oficialii clubului.

Florinel Coman este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 7 milioane de euro. După interesul lui Al Duhail, Al-Gharafa s-a mişcat rapid şi a reuşit să obţină semnătura lui Florinel Coman. Pentru a fi sigură că îl transferă pe internaţionalul român, Al-Gharafa a fost de acord să îi achite lui Gigi Becali o sumă mai mare decât clauza de reziliere a lui Florinel Coman.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și