Închide meniul
VIDEO

Sepahan – Al Hilal 1-3 a fost în AntenaPLAY. Final dramatic de meci în Liga Campionilor Asiei. Toate rezultatele zilei

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2024, 20:00

Reclamă
Sepahan – Al Hilal 1-3 a fost în AntenaPLAY. Final dramatic de meci în Liga Campionilor Asiei. Toate rezultatele zilei

Sepahan - Al Hilal 1-3 a fost în AntenaPLAY. Final dramatic de meci în Liga Campionilor Asiei. Toate rezultatele zilei

Aleksandar Mitrovic / Profimedia

Sepahan – Al Hilal 1-3 a fost în AntenaPLAY. Formaţia din Arabia Saudită s-a impus pe terenul iranienilor Sepahan, după ce a revenit de la 0-1. Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, dar Al Hilal a reuşit să întoarcă scorul. Mai întâi a egalat prin Malcom în minutul 57, după care Mitrovic şi Al Hamdan au marcat golurile victoriei în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot joi, Ulsan Hd din Coreea de Sud a câştigat cu 3-0 manşa tur din optimile Ligii Campionilor Asiei, contra celor de la Kofu, din Japonia. În al doilea meci al zilei, Al Ittihad, campioana din Arabia Saudită, nu a reuşit să se impună în Uzbekistan, pe terenul lui Navbahor Namangan, scor 0-0. Liga Campionilor Asiei se vede LIVE în AntenaPLAY

Sepahan – Al Hilal 1-3 a fost în AntenaPLAY

Update 20:00: Fluier final în Sepahan – Al Hilal 1-3! Al Hilal a întors scorul în Iran şi a câştigat prima manşă a meciului cu Sepahan din optimile Ligii Campionilor Asiei.

Min. 90+7: Sepahan – Al Hilal 1-3! Formaţia din Arabia Saudită a mai marcat un gol în prelungiri, prin Al Hamdan, şi a luat o opţiune uriaşă înaintea returului pentru sferturile Ligii Campionilor Asiei.

Min. 90+4: Sepahan – Al Hilal 1-2! Oaspeţii au întors scorul şi au marcat prelungiri. Aleksandar Mitrovic a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Abdulhamid.

Reclamă

Min. 76: Sepahan – Al Hilal 1-1! Gazdele au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Daneshgar.

Min. 57: Sepahan – Al Hilal 1-1! Malcom a restabilit egalitatea.

Min. 37: Sepahan – Al Hilal 1-0! Rezaeian a deschis scorul cu un şut superb, după o pasă de senzaţie a fundaşului Daneshgar.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:00: A început meciul dintre Sepahan şi Al Hilal.

Fluier final în Navbahor – Al Ittihad! Cu Kante şi Fabinho titulari, dar fără Karim Benzema, Al Ittihad nu a reuşit să se impună pe terenul celor de la Navbahor, în partida tur a optimilor Ligii Campionilor Asiei.

Min. 81: Navbahor – Al Ittihad 0-0! Ratare uriaşă pentru oaspeţi! Hamdallah a avut şansa de a deschide scorul pe final de meci, dar atacantul marocan a trimis peste poartă din câţiva metri.

Update 16.00: A început Navbahor – Al-Ittihad!

Update 15.00: Echipele de start la Navbahor – Al-Ittihad. Karim Benzema nu este în lot.

Navbahor: Yusupov – Sayfiyev, Ivanovic, Jiyanov, Khamrobekov – Dokic, Boltaboev – Ismoilov, Iskanderov, Sobirzhonov – Tabatadze

Al-Ittihad: Al Muaiouf – Al Saqour, Hegazy, Kadesh, Al Olayan – Kante, Fabinho – Al Sahafi, Romarinho, Al Ghamdi – Hamdallah

Reclamă

Ulsan – Kofu 3-0

Min. 90: Ulsan – Kofu 3-0! Final de meci.

Min. 61: Ulsan – Kofu 3-0! Seol Young-Woo a primit o pasă în centrul careului şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Min. 45: Ulsan – Kofu 2-0! Joo Min-Kyu a dublat avantajul echipei lui chiar înainte de pauză, din penalty.

Min. 37: Ulsan – Kofu 1-0! Joo Min-Kyu a deschis scorul. A profitat de o respingere greşită a portarului advers.

Update 12.00: A început meciul Ulsan – Kofu, LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

Lupta pentru un loc în „sferturi” continuă în direct în AntenaPLAY. Ziua se deschide cu duelul Ulsan – Kofu, la ora 12:00. Dan Petrescu a dat startul cu victoria obţinută de Jeonbuk împotriva celor de la Pohang, scor 2-0. După, Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol din 2024. A înscris cu un lob superb în Al Feiha – Al Nassr, scor 0-1.

În cel de-al doilea meci al zilei, toate reflectoarele vor fi pe Karim Benzema. Starul francez are 9 goluri în campionatul Arabiei Saudite şi e pregătit să facă spectacol şi în Liga Campionilor Asiei. Al Ittihad este mare favorită în faţa uzbecilor de la Navbahor.

Ziua se încheie cu partida echipei lui Neymar, Al-Hilal. Saudiţii îşi încearcă forţele, în deplasare cu Sepahan. Al Hilal este o forţă în ofensivă. Sârbii Aleksandar Mitrovic şi Sergej Milinkovic-Savic marchează la foc automat după ce au fost transferaţi de şeici.

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după victoria din Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român s-a plâns de faptul că unii jucători s-au accidentat în victoria cu Pohang, din optimile competiției.

Dan Petrescu a fost mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa, mărturisind că îi va pregăti mult mai bine pe jucători pentru meciul retur. Acesta s-a plâns de problemele medicale acuzate de aceștia, după primul meci al anului.

De asemenea, Petrescu a mai oferit detalii și din interiorul echipei, mărturisind că victoria din duelul cu Pohang le-a oferit un bun moral jucătorilor săi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. În prima repriză, am fost stabili. În repriza a doua, adversarul s-a aruncat în atac. Păcat că am avut un jucător accidentat, dar ne vom pregăti bine pentru a avea un rezultat bun și în retur, pentru a avansa în sferturi.

I-au ”smuls” ochii lui Lee. Hernandez a fost, de asemenea, rănit. Mă gândesc dacă să joc sau nu în manșa a doua. Kim Tae-Hwan este și el obosit. Nu știu ce se va întâmpla înainte de retur, dar mă voi pregăti bine.

Victoria de azi va avea un impact pozitiv asupra fanilor și jucătorilor. Mai avem de jucat returul. Atmosfera din echipă se îmbunătățește, cu siguranță. Au depășit lipsa de victorii împotriva lui Pohang, în sezonul trecut. Vom depune eforturi mari pentru a face din capacitatea fiecărui individ o echipă bună”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și