Închide meniul
VIDEO

Momente şocante în Liga Campionilor Asiei! S-a prăbuşit după un contact dur şi a fost scos pe targă

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 13:29

Reclamă
Momente şocante în Liga Campionilor Asiei! S-a prăbuşit după un contact dur şi a fost scos pe targă

Momente şocante în Liga Campionilor Asiei

Toshiki Takahashi primeşte îngrijiri medicale în meciul Urawa - Wuhan / Antena Sport

Momente şocante în Liga Campionilor Asiei! În minutul 44 al partidei dintre Urawa şi Wuhan Three Towns, jucătorul gazdelor, Takahashi s-a izbit de Chao He şi s-a lovit de umărul jucătorului chinez. Meciurile din Liga Campionilor Asiei se văd LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după impact, Takanashi s-a prăbuşit pe teren, iar jucătorii ambelor echipe au făcut semne disperate pentru ca echipa medicală să intervină.

Momente şocante în Liga Campionilor Asiei!

Finalul primei reprize a partidei dintre Urawa şi Wuhan Three Towns din Liga Campionilor Asiei a oferit momente neplăcute.

Toshiki Takahashi, atacantul de 25 de ani al celor de la Urawa, a părăsit terenul pe targă, după un contact dur cu Chao He, jucătorul lui Wuhan.

Imediat după contact, Takahashi s-a prăbuşit pe teren, iar jucătorii ambelor echipe au făcut semne cu disperare ca echipa medicală să intervină cât mai repede. După câteva minute în care a primit îngrijiri medicale pe teren, Takahashi a fost scos pe targă.

Reclamă

Urawa a deschis scorul în minutul 37, atunci când Scholz a trasnsformat o lovitură liberă de la 11 metri. În minutul 6, japonezii au avut şi un gol anulat de VAR pentru offside al cărui autor a fost chiar Toshiki Takahashi.

Dan Petrescu a avut o criză uluitoare de nervi

Dan Petrescu a avut o criză uluitoare de nervi. Chiar dacă echipa lui o conduce cu 2-0 pe Kitchee, într-un meci transmis LIVE în AntenaPLAY, „Bursucul” şi-a ieşit din minţi după ce un jucător al său a văzut cartonaşul roşu.

Tae-Wook a primit roşu după ce l-a busculat la marginea careului pe un jucător advers. Dan Petrescu a criticat dur decizia şi şi-a ieşit din minţi după ce a văzut că nici după consultarea VAR hotărârea centralului nu se schimbă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu şi-a turnat apă în cap, după care a izbucnit la adresa secunzilor săi.

„Staţi ca proştii pe bancă toţi”, a tunat Dan Petrescu la adresa secunzilor săi, enervat că aceştia nu protestează alături de el la adresa centralului.

Echipa lui Dan Petrescu trebuie să reziste 45 de minute în 10 oameni, după ce Tae-Wook a fost eliminat.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei e transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și