Închide meniul
Video

Rahimi, „dublă” de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor! El a înscris şi în meciul tur

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 22:37

Reclamă

Rahimi, "dublă" de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor!

Soufiane Rahimi / Profimedia Images

Rahimi a reuşit o „dublă” de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor! Marocanul a marcat în minutele 28 şi 45. Al Nassr – Al Ain e LIVE în AntenaPLAY. Şi meciul tur, câştigat de Al Ain acasă cu 1-0 a fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rahimi a deschis scorul după ce s-a demarcat perfect. Golul a fost la limita offside-ului, fiind validat cu VAR. În minutul 45 al meciului, Rahimi a reuşit o execuţie fabuloasă. El a plasat perfect balonul lângă bară, fără şansă pentru portarul lui Al Nassr.

Rahimi, „dublă” de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor!

Al Nassr – Al Ain a fost 1-2 la pauză, Abdulrahman Ghareeb reuşind să înscrie în minutul 45+5.

După pauză, echipa lui Cristiano Ronaldo a dat un adevărat asalt, iar portarul Khalid Eisa a fost protagonistul unui autogol în minutul 51.

Al Nassr: Raghed Al Najjar – Ali Lajami, Al Fatil, Al Amri, Telles – Alkhaibari, Brozovic – Ghareeb, Otavio, Mane – Ronaldo.

Reclamă

Al Ain: Khalid Eisa – Al Ahbabi, Hashemi, Kouadio, Menezes – Nader, Park – Abbas, Rahimi, Palacios – Kaku.

Turul cu Al Ain, primul meci din 2024 în care Ronaldo nu a marcat!

Cristiano Ronaldo şi-a încheiat, chiar cu Al Ain, seria fabuloasă pe care o avea. A fost primul meci din 2024 în care nu a marcat. CR7 caută răzbunare în meciul retur şi a transmis un mesaj de luptă pe reţelele sociale.

Sunt gata să schimb rezultatul”, a scris Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei

  • Al Nassr – Al Ain – ora 21:00
  • Ulsan – Jeonbuk – Marţi, 12.03, ora 12:00
  • Al Ittihad – Al-Hilal – Marţi, 12.03, ora 21:00
  • Yokohama – Shandong – Miercuri, 13.03, ora 12:00

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie! Poate deveni al treilea român care câştigă Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie. „Bursucul” poate deveni doar al treilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei. Alături de Jeonbuk, Petrescu se pregăteşte de returul cu Ulsan, din sferturile competiţiei.

Jeonbuk şi Ulsan au terminat la egalitate, 1-1, manşa tur a sferturilor de finală, disputată pe terenul echipei lui Petrescu, care a ratat şi un penalty, când scorul era 1-0.

Astfel, misiunea lui Petrescu nu este una uşoară pentru retur. Are nevoie de o victorie pentru a atinge semifinalele şi pentru a fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Dacă se va impune în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Dan Petrescu va deveni al treilea antrenor român care reuşeşte această performanţă, după Anghel Iordănescu şi Răzvan Lucescu.

Anghel Iordănescu şi-a trecut în cont trofeul cu două echipe, cu Al Hilal (2000) şi cu Al Ittihad (2005). De partea cealaltă, Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei, în 2019, alături de Al-Hilal.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și