Închide meniul
VIDEO

Surpriză uriaşă în Liga Campionilor Asiei! O formaţie din liga a doua a câştigat grupa şi a obţinut calificarea în optimi

Alex Masgras Publicat: 12 decembrie 2023, 19:37

Reclamă
Surpriză uriaşă în Liga Campionilor Asiei! O formaţie din liga a doua a câştigat grupa şi a obţinut calificarea în optimi

Surpriză uriaşă în Liga Campionilor Asiei

Jucătorii celor de la Ventforet Kofu / Profimedia

Surpriză uriaşă în Liga Campionilor Asiei! Ventforet Kofu, formaţie din al doilea eşalon fotbalistic al Japoniei, a câştigat Grupa H a Ligii Campionilor Asiei şi s-a calificat în optimile de finală. Competiţia în care participă staruri precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema este LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci din faza grupelor, japonezii s-au impus pe terenul celor de la Buriram, din Thailanda. Kofu a câştigat partida cu 3-2.

Surpriză uriaşă în Liga Campionilor Asiei!

Kofu a făcut o primă repriză de vis în ultimul meci din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, pe terenul celor de la Buriram. Japonezii au deschis scorul în minutul 24 prin Hasegawa, după care a urmat dubla lui Utaka din minutele 38 şi 43.

În repriza secundă, japonezii au avut însă emoţii. Gazdele au marcat prin Boodjinda şi Causic în minutele 48, respectiv 55. În ciuda emoţiilor date de thailandezi în debutul reprizei secunde, Kofu a obţinut victoria şi a încheiat pe primul loc Grupa H, cu 11 puncte, în faţa echipelor Melbourne City (Australia), Zhejiang (China) și Buriram United (Thailanda). Mai mult, Peter Utaka, cel care a realizat dubla în prima repriză, are 39 de ani.

În 2022, Ventforet Kofu a cucerit Cupa Împăratului, după o finală câştigată la loviturile de departajare contra celor de la Sanfrecce Hiroshima. Pentru formaţia care a luat naştere în 1965, acesta a fost primul trofeu.

Reclamă

Kofu nu a mai evoluat în prima ligă din Japonia din 2017. În urmă cu un an, formaţia care face spectacol în Liga Campionilor Asiei a fost chiar la un pas de a retrograda în liga a treia, după ce a încheiat pe locul 18, din totalul de 22 de echipe.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari. Anunţul oficial a fost făcut chiar de Inter Miami, clubul la care joacă deţinătorul Balonului de Aur. Gruparea din MLS a precizat data la care va avea loc confruntarea legendelor fotbalului mondial.

Inter Miami şi-a anunţat programul pentru meciurile amicale din startul anului 2024. Astfel, au acceptat să ia startul în Cupa de la Riad şi au programate două partide test. Una dintre acestea este cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o nouă oportunitate grozavă de a crea relaţii de durată cu fanii pasionaţi. Suntem încântaţi să ne întâlnim cu noi fani din Arabia Saudită şi, de asemenea, sperăm că oameni din întreaga lume vor putea vedea meciuri de vis ca acestea”, a declarat Xavier Asensi, directorul comercial lui lui Inter Miami, potrivit ole.com.ar.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se vor duela pe 1 februarie. Pe 29 ianuarie, echipa din MLS o va întâlni pe cea a lui Neymar, Al-Hilal.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și