Închide meniul

Yokohama – Shandong Taishan 1-0, în AntenaPLAY. Ştim toate semifinalistele din Liga Campionilor Asiei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 13:53

Yokohama – Shandong Taishan 1-0, în AntenaPLAY. Ştim toate semifinalistele din Liga Campionilor Asiei!

Yokohama - Shandong Taishan 1-0, în AntenaPLAY. Ştim toate semifinalistele din Liga Campionilor Asiei!

Imagine din meciul din grupe dintre Yokohama şi Shandong / Profimedia Images

Yokohama – Shandong Taishan 1-0 a fost LIVE VIDEO pe AS.ro. Meciul a fost transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei partide, am aflat toate cele 4 semifinaliste ale Ligii Campionilor Asiei. S-au calificat în penultimul act al competiţiei Al Ain, Al-Hilal. Ulsan şi Yokohama.

Yokohama – Shandong Taishan 1-0 LIVE VIDEO. Am aflat ultima semifinalistă din Liga Campionilor Asiei!

Min. 90+5: Fluier final! Yokohama – Shandong Taishan s-a încheiat 1-0! Scorul la general a fost 3-1 pentru Yokohama în „dubla” cu Shandong. Yokohama s-a calificat în semifinalele competiţei

Min. 83: Cartonaș roșu pentru Zhunyi Gao (Shandong)

Min. 75 Yokohama – Shandong Taishan 1-0: Anderson Lopes a dat lovitura, cu un șut din interiorul careului.

Reclamă

Min. 47: Nagato (Yokohama) a primit al doilea cartonaș galben!

Min. 1: A început partida!

Al Ain – Al Hilal va fi prima semifinală din Liga Campionilor Asiei. Meciul va fi LIVE în AntenaPLAY pe 16 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Ulsan o va întâlni pe învingătoarea dintre Yokohama şi Shandong Taishan, într-un meci care se va disputa pe 17 aprilie.

În tur, Yokohama a învins-o pe Shandong Taishan cu 2-1, în deplasare. Gazdele sunt favorite să obţină calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei. Jeonbuk a fost învinsă în returul cu Ulsan, scor 0-1, după ce în tur meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Dan Petrescu spune că regretă că nu a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, mai ales că echipa sa a avut multe ocazii de a marca.

E păcat că n-am putut atinge semifinalele. Privind în urmă la cele două meciuri, regret o mulțime de lucruri. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am concretizat. Și am luat gol exact înainte de sfârșitul primei reprize.

În ambele manșe, portarul lui Ulsan a jucat un rol important. E dezamăgitor că am ratat acel penalty și n-am putut termina primul meci. Îmi pare rău pentru fani. Anul trecut, ne era greu să creăm ocazii de gol. Anul acesta, problema e că nu finalizăm ocaziile”, a spus Dan Petrescu după ce Jeonbuk a fost eliminat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, competiţie ce este în AntenaPLAY.

Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Meciul Ulsan – Jeonbuk, scor 1-0, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a pierdut returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei şi este OUT din competiţie.

Reclamă

Singurul gol a fost înscris de Seol Young-Woo, la ultima fază a primei reprize. Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 54, pentru proteste. Jucătorii „Bursucului” nu au reuşit să restabilească egalitatea şi au fost eliminaţi. În tur, Ulsan şi Jeonbuk au remizat, scor 1-1.

Seol Young-Woo a înscris cu un şut senzaţional, din voleu, în minutul al doilea de prelungire al primei reprize. Echipa lui Dan Petrescu a avut şansa de a deschide scorul în startul partidei, dar a ratat incredibil.

Ulsan: Jo – Seol, Hwang, Kim Young-Gwon, Lee Myung-Jae – Ko, Lee Gyun-Seong – Um, Esaka, Ludwigson – Joo

Jeonbuk: Kim Jeong-Hoon – Kim Tae-Hwan, Song, Park, Kim Jin-Su – Lee Dong-Jun, Lee Soo-Bin, Maeng, Moon – Hong, Orobo

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a apărut la scurt timp după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei. Al Nassr a pierdut la loviturile de departajare partida retur cu Al Ain din sferturile de finală, la capătul unui meci nebun. Partida a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Echipa lui Cristiano Ronaldo a pierdut la loviturile de departajare calificare, iar starul portughez a fost singurul jucător de la Al Nassr care a înscris de la 11 metri. Tot el a trimis partida la loviturile de departajare, când a înscris, tot din penalty, în minutul 118, pentru a duce scorul la 4-3 (4-4 la general).

După eliminarea din Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor lui Al Nassr pentru susţinere şi le-a promis că jucătorii vicecampioanei din Arabia Saudită vor găsi o cale prin care vor reveni mai puternici:

„Vă mulţumim pentru susţinere. Vom găsi o cale să ne întoarcem şi să revenim mai puternici. Împreună, mereu”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Twitter, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și